Od ponedjeljka ćemo napokon opet moći piti kavu na terasama kafića, naravno uz pridržavanje epidemioloških mjera. To znači da se i dalje nećemo okupljati u velikim grupama, ali kavu s prijateljicom možemo u miru popiti. Neka ta prva kavica na terasi nakon dugo vremena bude posebna i prigoda da se malo sredimo i odjenemo novu haljinu.

Galerija

Prvi dan ožujka ove godine ne čekamo s nestrpljenjem samo zato što je to mjesec u kojem dočekujemo proljeće već i jer ćemo od ponedjeljka opet moći popiti kavu i omiljeno piće na terasama kafića, a otvorene će biti i terase drugih ugostiteljskih objekata.

Mnoge je ta vijest razveselila, naročito zbog toga jer nam stižu sunčaniji i topliji dani, a znamo koliko volimo ispijati kavicu na sunčanim terasama. Ovaj ritual koji uljepšava svakodnevicu ponovno će nam biti dostupan, ali i dalje uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Od 105 kuna: 20 dugih suknji za proljeće koje izgledaju mrak uz običnu bijelu ili crnu majicu

No uživat ćemo u svakom tom trenutku, a kavica će biti još slađa i draža ako se za nju lijepo sredimo i uljepšamo. Nova haljina svakako može biti savršen izbor, a kako bismo vam olakšali potragu za onom pravom, iz trgovina smo izdvojili 15 modela koji odgovaraju različitim tipovima građe tijela i konfekcijskim veličinama.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite 15 haljina u kojima ćete zablistati za prvu kavu na terasi – jedva čekamo!

Haljine za kavu na terasi s prijateljicom - 4
Zara, 399,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)