Kultna serija "Seks i grad" oblikovala je generacije modernih žena. Carrie, Miranda, Charlotte i Samantha otvoreno su govorile o ljubavi, seksu, prijateljstvu i modi i tako iz epizode u epizodu izlazile iz društvenih okvira toga doba.

Galerija Scena iz serije Nova sezona I tek tako Sarah Jessica Parker i John Corbett +11 Sarah Jessica Parker na setu serije

To je glavni razlog zašto je nastavak serije doživio veliku slavu. Iako su kritičari bili skeptični, javnost je objeručke prihvatila I tek tako, a uspješnost mogu potvrditi i brojke koje pokazuju da je ona konstantno jedna od najgledanijih serija na streaming platformi HBO Max.

Uoči velikog finala druge sezone pojavila se vijest kako je potvrđeno snimanje i treće sezone serije I tek tako.

Oduševljeni smo što napokon ovo možemo podijeliti s vama. Provodimo sve više vremena u svemiru „Seksa i grada“ pričajući nove priče o već dobro nam poznatim životima. Ambiciozni glumci tako su skladna ekipa i nevjerojatni profesionalci, jedva čekamo dalje, rekao je izvršni producent Michael Patrick King i dodao: I tek tako – dolazi nam treća sezona!

Početkom godine krenula su šuškanja da će na trenutak originalna postava iz Seksa i grada biti kompletna.

Iako se nakon potvrde snimanja druge sezone pojavila vijest da se Kim Cattrall vraća u ulozi legendarne Samanthe – kasnije smo saznali da ćemo je imati priliku vidjeti samo kratko, i to u telefonskom razgovoru s Carrie.

Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Fanovi pretpostavljaju da će se taj trenutak dogoditi baš na kraju velike završnice druge sezone, ali nakon potvrde o još jednoj sezoni uzbuđenje je dodatno naraslo, a interes je ponovno skočio jer je već očito da su kreatori serije pripremili pravu poslasticu. 

Drago nam je podijeliti s vama da je serija I tek tako apsolutni broj jedan u ukupnom poretku HBO Maxa. To je najgledaniji nastavak do sada.

Kako se približavamo dugo očekivanom finalu sezone, kozmos je sve više na našoj strani, čak i nakon 25 godina. Zato će se i dogoditi treća sezona, rekla je Sarah Aubrey. 

Dok čekamo posljednju epizodu druge sezone i više informacija o nadolazećoj sezoni, bacite oko na galeriju na početku teksta i prisjetite se nekih modnih kombinacija Carrie Bradshaw iz druuge sezone serij I tek tako. 

Sarah Jessica Parker na setu serije Sarah Jessica Parker na setu serije (Foto: Profimedia)

Kim Cattrall vraća se kao Samantha Jones u novoj sezoni serije "I tek tako", poznati i neki detalji U novoj sezoni serije Samantha će telefonski razgovarati s Carrie Kim Cattrall kao Samantha Jones Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall +3 Kim Cattrall kao Samantha Jones

Želimo i vaše mišljenje: Poljubac na setu serije "I tek tako" koji je probudio stare podjele Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa +2 Aidan i Carrie u novoj sezoni serije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju