Prilikom određivanja sljedećih velikih modnih trendova, modni stručnjaci prvo se okreću modnim pistama. Nakon modnih pisti, mnogi će zaviriti na društvene mreže i tamo pogledati kako se trendovi prenose u stvarni život.

Galerija Sive traperice će biti jako popularne I žuta boja dobila je svoje mjesto u garderobi Francuskinja Karirani uzorak +2 Crveni detalj vaše kombinacije mogu biti cipele

Među posebno zanimljivim profilima na društvenim mrežama su oni iza kojih stoje modno osviještene Francuskinje.

Prema mnogima najbolje odjevene žene na svijetu svoju estetiku velikom dijelom grade na klasičnoj garderobi, komadima koji nemaju rok trajanja, a odijevanje čine jednostavnijim.
No, i one u svoju garderobu uključuju modne trendove s pista. Ekipa sa stranice WhoWhatWear pročešljala je njihove profile i izdvojiila modne trendove koji će obilježiti 2024. godinu, a koje Francuskinje već nose. Njih sedam izdvojili smo u nastavku.

1. Crveni detalji

Crvena boja bila je jedna od najpopularnijih boja u 2023. godini, a jednako rasprostranjena bit će i u godini koja dolazi.

Francuskinje je nose tako da biraju crvene detalje, primjerice cipele, šal ili džemper zavezan oko vrata.

2. Mary Jane cipele s više remenčića

Mary Jane je američki naziv za zatvorene cipele s jednim ili više remenčića koji idu preko rista.

Ako su vam modni uzor Francuskinje, birajte modele s više od jednog remena.

3. Kanarinac žuta odjeća

Žuta će biti veliki modni trend iduće godine, a s obzirom na to da se njihova garderoba najčešće vrti oko neutralne palete boja, ovo je možda i najzanimljiviji trend koji su Francuskinje prigrlile.

I žuta boja dobila je svoje mjesto u garderobi Francuskinja I žuta boja dobila je svoje mjesto u garderobi Francuskinja (Foto: Shutterstock)

4. Statement choker ogrlice

Upečatljive ogrlice s debelim vrpcama i još odvažnijim privjescima Francuskinje su već dodale u svoju garderobu, ali nose ih sa jednostavnim odjevnim komadima kao što su vuneni kardigani.

5. Sivi traper

Sive traperice, posebno modeli širokih nogavica, bit će veliki trend u 2024. godini, a osim Francuskinja možete ih nositi i vi jer je ponuda sivog trapera u trgovinama bogata.

6. Karirani uzorak

Karirani uzorak bio je dio modnih kolekcija za godinu pred nama, a kod kariranog uzorka dobra stvar je to da je velika vjerojatnost da ga već imate u ormaru.

Karirani uzorak Karirani uzorak (Foto: Shutterstock)

7. Plaštevi

Šik detalji u obliku plašta Francuskinjama su već postali omiljeni modni dodatak.

Trgovine u svojoj ponudi imaju odjeću s već ugrađenim plaštom što olakšava pronalazak idealnog komada.

Plašt kao dio modne kombinacije Plašt kao dio modne kombinacije (Foto: Shutterstock)

Nosivi klasici: Šest modela haljina koje Parižanke ne skidaju sa sebe ove sezone Pletena haljina Haljina od trapera Haljina s cvjetnim uzorkom +3 Slip haljina

Koji su to najpopularniji parfemi svih vremena po izboru Francuskinja? Chanel No. 5 je postao i modna inspiracija Kenzo Flower by Kenzo +0 Chanel Coco Mademoiselle
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju