Navikli smo da ekskluzivni modni dodaci poput birkinice imaju poveću listu čekanja, ali ne i osnovni odjevni komadi poput kardigana. No francuski brend Sézane ima baš takav "problem“

Galerija Sezane kardigan - 4 Sezane kardigan - 6 Sezane kardigan - 5 +2 Sezane kardigan - 3
Kardigan Barry
francuskog brenda Sézane apsolutni je modni hit ove sezone. Prema informacijama The Independenta, u ovom trenutku čak 30.000 žena upisalo se na listu čekanja sa željom da ga kupe što prije.

Pleteni kardigan ima duboki V-izrez koji je moguće nositi s prednje ili sa stražnje strane, što mu daje senzualnu notu te omogućuje zanimljive modne igre. Dolazi u bež, svjetlosmeđoj, sivoj i crnoj boji. Sezane kardigan - 1 Sezane kardigan - 1 (Foto: sezane.com/fr)
Prvi se put pojavio u ponudi spomenutog pariškog brenda u rujnu ove godine, i otad je rasprodan nekoliko puta. Sézane ga planira periodično vraćati u kolekciju, a cijena mu iznosi 95 eura, odnosno oko 720 kuna.

Njegovoj popularnosti pridonijela je činjenica da je riječ o klasičnom komadu s daškom pariškog šika koji se može nabaviti po relativno povoljnim cijenama, a koji su svojim obožavateljicama preporučile i influencerice poput Julie Sarinane i Courtney Halverson.

Kardiganu Barry nije odmogla niti činjenica što ga u kampanji reklamira popularna manekenka i model Camille Rowe, koja je široj javnosti najpopularnija kao Victorijina anđelica.

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju