Izabrati (novu) boju za kosu uopće nije jednostavan zadatak. Nijansi je puno i mnoge izgledaju toliko dobro da bismo najradnije stalno prelazili iz svijeta brineta u svijet plavuša i obrnuto, uz poneki odvažni, nimalo klasičan odabir.

Naravno, iako su neke boje u određenom trenutku popularnije od drugih, najvažnije je pronaći onu koja vam najviše odgovara. Ako ste u fazi u kojoj silno želite napraviti neku promjenu, ali ni sami ne znate u kojem smjeru ići, možda vam pomognu tri boje za kosu koje smo izdvojili u nastavku, a koje će prema riječima stručnjaka biti veliki zimski hit.

1. Bakrena jagoda

Kolorist slavnih, George Papanikolas, kaže da će bakrena jagoda biti jako popularna ove zime. Radi se o malo dubljoj i toplijoj sestrinskoj nijansi također popularne boje "strawberry blonde".

Ova ugodna boja savršeno se uklapa u zimske dane, a ono što morate imati na umu je da ova nijansa zahtijeva nešto češće održavanje od klasičnijih izbora.

2. Ledena plavuša

Za dame koje se u narednom periodu (i dalje) vide u svijetu plavuša, nijansa s kojom ne mogu pogriješiti je ledena plavuša.
Slika nije dostupna Ne, nije bob: Frizura koja se jako, jako puno pretraživala u 2021. godini  Ova nijansa bila je u trendu i prošlu zimu, a dame je obožavaju čim stignu niske temperature i snijeg. Okruženje je u ovom slučaju veliki izvor inspiracije.

Ako odlučite postati ledena plavuša, ne zaboravite na njegu kose kako bi ostala što zdravija.

3. Luksuzna smeđa

Tamnije nijanse tijekom hladnijih mjeseci nikad neće izaći iz mode. Zbog toga će i bogata, sjajna smeđa nijansa i ove zime biti pun pogodak.
Slika nije dostupna Produženi bob: Idealna verzija popularne frizure kojoj mnoge dame neće moći odoljeti  Konkretno, nijansa koja će se posebno isticati naziva se luksuzna smeđa. Njezin najbolji dio je da se lako održava, a radi se o spoju više nijansi smeđe zahvaljujući kojima kosa izgleda bogato i luskuzno te dobiva dodatnu energiju i dimenziju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju