Izabrati (novu) boju za kosu uopće nije jednostavan zadatak. Nijansi je puno i mnoge izgledaju toliko dobro da bismo najradnije stalno prelazili iz svijeta brineta u svijet plavuša i obrnuto, uz poneki odvažni, nimalo klasičan odabir.

Naravno, iako su neke boje u određenom trenutku popularnije od drugih, najvažnije je pronaći onu koja vam najviše odgovara. Ako ste u fazi u kojoj silno želite napraviti neku promjenu, ali ni sami ne znate u kojem smjeru ići, možda vam pomognu tri boje za kosu koje smo izdvojili u nastavku, a koje će prema riječima stručnjaka biti veliki zimski hit.

1. Bakrena jagoda

Kolorist slavnih, George Papanikolas, kaže da će bakrena jagoda biti jako popularna ove zime. Radi se o malo dubljoj i toplijoj sestrinskoj nijansi također popularne boje "strawberry blonde".

Ova ugodna boja savršeno se uklapa u zimske dane, a ono što morate imati na umu je da ova nijansa zahtijeva nešto češće održavanje od klasičnijih izbora.

2. Ledena plavuša

Za dame koje se u narednom periodu (i dalje) vide u svijetu plavuša, nijansa s kojom ne mogu pogriješiti je ledena plavuša.
Bob je na popisu, ali puno više mjesto zauzela je \ Ne, nije bob: Frizura koja se jako, jako puno pretraživala u 2021. godini  Ova nijansa bila je u trendu i prošlu zimu, a dame je obožavaju čim stignu niske temperature i snijeg. Okruženje je u ovom slučaju veliki izvor inspiracije.

Ako odlučite postati ledena plavuša, ne zaboravite na njegu kose kako bi ostala što zdravija.

Lady Gaga Lady Gaga (Foto: Profimedia)

3. Luksuzna smeđa

Tamnije nijanse tijekom hladnijih mjeseci nikad neće izaći iz mode. Zbog toga će i bogata, sjajna smeđa nijansa i ove zime biti pun pogodak.
Podruženi bob idealna je frizura za sve koji vole kosu srednje dužine Produženi bob: Idealna verzija popularne frizure kojoj mnoge dame neće moći odoljeti  Konkretno, nijansa koja će se posebno isticati naziva se luksuzna smeđa. Njezin najbolji dio je da se lako održava, a radi se o spoju više nijansi smeđe zahvaljujući kojima kosa izgleda bogato i luskuzno te dobiva dodatnu energiju i dimenziju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju