Crna dolčevita ubraja se u modne klasike kada su u pitanju zimski odjevni komadi. Obožavateljice ovog modela sigurno dobro znaju koliko je svestran. Lako se kombinira u svim situacijama, od casual izlazaka do poslovnih ili pak svečanijih događanja.

Može se nositi uz sve modele hlača i suknji, a također može biti i vrlo efektna ispod haljine. Primjerice, sjajno se slaže sa satenskim slip haljinama na tanke bretele ili pak kožnatim modelima bez rukava.

Jasno je koliko je poželjna u svakodnevnim poslovnim prigodama, ali mi smo danas crnu dolčevitu odlučili smjestiti u tri upečatljive kombinacije za izlazak. S obzirom na to da je sama po sebi vrlo neutralna, crnu dolčevitu slobodno možete razigrati s vrlo efektnim komadima.

Poslovna kombinacija Haljina, suknja ili hlače? Tri kombinacije za posao s modnim klasicima u crnoj boji

Primjerice, kožnate hlače u jarkoj nijansi bit će joj savršen par, baš kao i blještava torbica. Poigrajte se i s modelima dolčevite. Umjesto klasične varijante s dugim rukavima odaberite onu s kratkim i nadopunite je hlačama sa životinjskim uzorkom. Ako pak više volite malo klasičnije komade, dolčevitu spojite sa suknjom mini kroja napravljenom od trapera i visokim čizmama, uz dodatak malo efektnije torbice.

1. 

Crna dolčevita u kombinaciji s kožnatim hlačama Crna dolčevita u kombinaciji s kožnatim hlačama (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Crna dolčevita u kombinaciji s kožnatim hlačama i blještavom torbicom Bershka, 199,90 KN C&A, 196 KN Guess, 1397 KN +2 Parfois, 300 KN

2. 

Crna dolčevita u kombinaciji s minicom od trapera i visokim čizmama Crna dolčevita u kombinaciji s minicom od trapera i visokim čizmama (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Minica od trapera i visoke čizme u kombinaciji s crnom dolčevitom Scotch & Soda, 1057 KN Hogl (Rodea), 3179 KN H&M, 75 KN +2 CCC, 638,90 KN

3. 

Crna dolčevita u kombinaciji s hlačama i torbicom sa životinjskim uzorkom Crna dolčevita u kombinaciji s hlačama i torbicom sa životinjskim uzorkom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Hlače i torbica sa životinjskim uzorkom u kombinaciji s crnom dolčevitom Zara, 229,90 KN Mango, 149,90 KN Aldo, 270 KN +2 Fabio Rusconi (Karla), 1890 KN

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju