I dok neki ljudi odgovaraju na poruke takvom brzinom da pomislite kako ne ispuštaju mobitel iz ruke od 0 do 24, ima i onih kojima za to trebaju sati (i dani). Tko zna, možda je problem u njihovu horoskopskom znaku. U nastavku pročitajte koji to zodijački znakovi ne odgovaraju na poruke i zašto.

 

Vodenjak

Možda bi vam i odgovorio kada bi znao gdje mu je mobitel, i ne sjeća se kad ga je posljednji put vidio i gdje ga je ostavio. Vodenjaci su uvijek u nekoj akciji, pokretu, nešto rade ili planiraju, i ako ne drže mobitel u rukama u trenutku kada im dođe vaša poruka, male su šanse da će vam odgovoriti. Ako pak vide vašu poruku usred nekog važnog posla, odgovaranje će ostaviti za kasnije, ali naposljetku zaboraviti na poruku jer su već našli novu zanimaciju.

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Djevica

Ona nema vremena i točka. Ne šaljite joj poruke. Ako je hitno, nazovite je. Ako nije hitno, zašto je uopće pokušavate kontaktirati? Praktične djevice ne žele gubiti vrijeme na tipkanje i dobiti odmah njihov odgovor ravno je dobitku na lutriji.

Žena Tri horoskopska znaka koja uvijek, ali baš uvijek kažu što misle

Bik

Bikovi ne odgovaraju na poruke zato što im se ne da odgovarati na poruke. To pogotovo vrijedi za razdoblje nakon radnog dana kada se odmaraju ili kada su na godišnjem. Odgovorit će vam na važne poruke, ali ne očekujte brzu reakciju ako ste im poslali neki meme ili bezazlenu zezanciju. Bik vas poštuje i bit će tu kad je hitno i bitno, ali također veoma cijeni svoje slobodno vrijeme i ne želi ga provoditi na mobitelu. Radije će otići s vama na kavu ili vas pozvati na druženje u udobnosti svog doma.

Horoskop: Koje su dizajnerske čizme savršen odabir za pojedini znak? OVAN - Gucci BIK - Louis Vuitton BLIZANCI - Jimmy Choo +9 RAK - Manolo Blahnik

15 kombinacija za žene rođene u znaku jarca, znaka koji voli neopterećenu eleganciju Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 1 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 2 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 3 +12 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju