Kada je u pitanju osobnost, žene rođene u znaku jarca lako je prepoznati. One su nepokolebljivo ambiciozne, poduzetne, fokusirane, odgovorne, odlučne, disciplinirane, organizirane, strpljive i praktične. S obzirom na ove karakteristike, ne čudi da su upravo jarčice jedan od modno najklasičnijih znakova zodijaka.

Galerija Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 1 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 2 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 3 +12 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 4

One nemaju vremena za eksperimente i trebaju im provjereni odjevni komadi, svevremenske kombinacije za sve prigode, tradicionalni modni aduti koji ih nikad ne razočaraju.

Žene rođene u znaku jarca modne igre prepuštaju drugima i igraju na sigurno. Ne zato što ne bi znale izvesti stilski eksperiment, nego zato što jednostavno ne mogu pronaći vremena za to u svom gustom rasporedu.

Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 15 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 15 (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Na prvi pogled primijetit ćete da su vrlo sofisticirane i neopterećeno elegantne. Nitko ne nosi odijela tako dobro kao jarčice. U njima izgledaju moćno i samopouzdano, bez obzira na to radi li se o klasičnom modelu strogog kroja ili trendovskom predimenzioniranom odijelu.

Osim odijela, često nose vječnu kombinaciju hlača i košulje ili bluze. Za njih je to jedan od onih nepobjedivih modnih spojeva kojem se rado vraćaju iz sezone u sezonu, svojevrsna uniforma kojoj uvijek vjeruju.

Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 1 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 1 (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Ne zamaraju se tuđim mišljenjem, ali u kontekstu mode vole ostaviti dobar dojam i zato uvijek dobro razmisle o tome što će odjenuti za pojedinu prigodu. Njihov cilj je da uvijek budu primjerene i neupadljive, usklađene s prigodom, ali opet dovoljno dobro odjevene da budu primijećene.

Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 4 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 4 (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Obožavaju klasične boje poput crne, tamnoplave, bijele i bež, a njihova najdraža neutralna kraljica je siva. Nekima dosadna, ali jarčicama savršena do te mjere da rado nose kombinacije u kojima spajaju različite nijanse sive.

Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 16 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 16 (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Vole modne dodatke, s naglaskom na nakit, ali nikako kičast. Uglavnom ćete ih vidjeti sa zlatnim lančićem, lijepim ručnim satom, bisernim naušnicama i sličnim klasičnim komadima nakita.

Ako se i upuste u modni eksperiment, to bi najčešće mogla biti igra s nakitom i odmakom od klasike. Dobar šešir i torba također su neizostavan dio njihove garderobe.

Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 3 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 3 (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Elegancija bez premca: Je li ovo stvarno najbolje odjeveni horoskopski znak? Vage vješto balansiraju između klasike i trendova U njihovim ormarima najviše su zastupljeni modni klasici Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage +8 Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade

Horoskop: Koje su dizajnerske čizme savršen odabir za pojedini znak? OVAN - Gucci BIK - Louis Vuitton BLIZANCI - Jimmy Choo +9 RAK - Manolo Blahnik

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju