Traperice su najfleksibilniji komad odjeće u ženskom ormaru. Iako ih ponekad želimo zamijeniti hlačama na crtu, kožnatim hlačama ili tajicama, ove tri kombinacije dokazuju da za to nema potrebe jer su one zaista vladarice svake prigode.

Galerija Kombinacije je složila makarska ljepotica Anamaria Raič Dnevna varijanta s pletivom i bomber jaknom Elegantno i romantično uz bijelu košulju s mašnom i klasični kaput +0 Večernja varijanta uz kožnu jaknu

Nema boljeg osjećaja od pronalaska traperica koje stoje kao salivene, a dolazak nove sezone odlična je izlika za kupovinu novog para. Kolekcija od trapera iz GUESS-a inspirirala nas je da složimo tri kombinacije s trapericama u glavnoj ulozi, a u tome nam je pomogla makarska ljepotica Anamaria Raič.

1. Dnevna varijanta s pletivom i bomber jaknom

Crne skinny traperice neizostavna su klasika u ženskim garderobama, jedan od odjevnih komada koji žene često vole nositi uz sakoe na poslovne i večernje kombinacije. No Anamaria je pokazala da jednako dobro funkcioniraju i u ležernim dnevnim varijantama.

Crne traperice visokog struka kombinirala je uz bijelu majicu od tankog pletiva s rezom na jednom ramenu. Na to je dodala maslinasto zelenu bomber jaknu s prošivenim detaljima i crni ruksak sa širokim naramenicama. To je kombinacija u kojoj možete pokoriti sve dnevne izazove sa stilom. Jesen je sezona koja zahtijeva više slojeva, a bomber jakna kao ova iz GUESS-a odličan je komad za nadopunjavanje garderobe.

Dnevna varijanta s pletivom i bomber jaknom Dnevna varijanta s pletivom i bomber jaknom Foto: Nova Studio

2. Elegantno i romantično uz bijelu košulju s mašnom i klasični kaput

Elegantno i romantično, a opet moderno i trendi. Tako bismo opisali Anamarijinu sljedeću kombinaciju baziranu na trapericama skinny kroja. Dobro je poznato da nijedne traperice nisu uspjele skinuti s trona model koji najbolje ističe ženske obline.

Plave traperice Anamaria je spojila s bijelom košuljom. No umjesto za klasični model odlučila se za romantičnu košulju s mašnom koja je cijelom stajlingu dala mladenački štih. Kombinaciju je nadopunila još jednim omiljenim jesensko-zimskim komadom, kaputom u boji devine dlake. Završni detalj bila je torbica s logotipima GUESS-a. Ta kombinacija može jednako dobro funkcionirati u dnevnoj ili večernjoj varijanti. Ovisno o prilici odaberite prigodnu obuću. U novoj GUESS kolekciji možete pronaći prekrasne salonke na deblju petu ili pak gležnjače za tanku.

Elegantno i romantično uz bijelu košulju s mašnom i klasični kaput Elegantno i romantično uz bijelu košulju s mašnom i klasični kaput Foto: Nova Studio

3. Večernja varijanta uz kožnu jaknu

Skinny traperice u svijetlo plavoj boji nisu baza samo za odličnu casual kombinaciju. Anamaria ih je kombinirala uz kožnu jaknu sako kroja koju ćemo ove sezone viđati na razne načine. Kako bi dodatno istaknula struk i transformirala stajling za večernju kombinaciju, dodala je crni remen sa srebrnim detaljima. Za kraj, odlučila se za crnu GUESS torbicu koja se može nositi preko ramena ili u ruci kao pismo-torba.

Večernja varijanta uz kožnu jaknu Večernja varijanta uz kožnu jaknu Foto: Nova Studio

Komade iz nove GUESS jesen/zima kolekcije potražite na webshopu, a Anamariin izbor pogledajte u našem videu.

PRODAJNA MJESTA GUESS:

ZAGREB - Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6 - Guess Jeans Store, Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6 - Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33 - Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6
SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7 - Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93 - Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6 - Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207
ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1
RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju