Nitko ne voli biti nervozan, no, ponekad se nervozi jednostavno ne možemo oduprijeti. Iako sami sebi pokšavamo objasniti da nema razloga za nervozu, ne uspijevamo umiriti onaj čudan osjećaj u trbuhu.

U svakom slučaju s nervozom se svatko nosi na svoj način i svi postajemo nervozni iz različitih razloga. Zvijezde kažu da su neki među nama nervozniji od drugih već u samom startu. U nastavku smo izdvojili tri horoskopska znaka koja, ako je vjerovati zvijezdama, zauzimaju vrh ljestvice najnerzvoznijih.

1. BLIZANCI

Bliznaci, kažu zvijezde, imaju jednu od najnervoznijih energija koju je moguće vidjeti kod horoskopskih znakova. Ne samo da su cijelo vrijeme nervozni, napeti i zabrinuti nego su i nevjerojatno neodlučni.

Blizanci teško donose odluke kojima su potpuno zaovoljni i često ih se može vidjeti kako razmišljaju o prednostima i nedostacima svega te kako sve dovode u pitanje.

Zbog činjenice da se stalno bore s gomilom misli u svojoj glavi, teško im se odruprijeti nervozi.

Slika nije dostupna Tri najveće i najčešće predrasude o horoskopskim vagama

2. DJEVICE

Razlog nervozne energije kod djevica je činjenica da su zabrinute cijelo vrijeme. Kada se ne brinu o stvarima u vlastitom životu, prebace se na brigu o stvarima koje se događaju njihovoj obitelji i prijateljima.

Žele biti osoba koja je uvijek tu u slučaju da je treba netko od bliskih osoba iako to nije realno. Stalna zabrinutost za druge sa sobom nosi velike količine nervoze.

Slika nije dostupna Horoskop za listopad: Što zvijezde pripremaju horoskopskim znakovima?

3. RIBE

Ribe su često nervozne jer su zarobljene između dvije strane svoje osobnosti. S jedne strane jako su uplašene zbog raznih stvari,a s druge strane, previše vjeruju ljudima.

Uvjerene su da će im, kad im je teško smiriti se, drugi pomoći, ali život ne funkcionira uvijek na taj način. Preopterećenost očekivanjima i emocijama sa sobomna kraju donosi i velike količine nervoze.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju