Pokloniti srce nekome sa sobom donosi i određeni strah, kao i rizik. Kada nekoga otvorena srca pustimo u život riskiramo da budemo povrijeđeni i zato svi žele da osoba kojoj će se prepustiti na taj način bude vrijedna toga, da uz sebe imamo nekoga tko nas neće povrijediti.

Naravno, vrijeme je to koje će pokazati jesmo li našli savršenog partnera odnosno partnericu, ali ako se pita astrologe, već na samom početku, na temelju horoskopskog znaka, moguće je znati hoće li nam druga strana biti vjerna.

Oni su, naime, izdvojili tri horoskopska znaka koja su vjerna uvijek i unatoč svemu. Činjenica da ste ušli u vezu s nekim od tri znaka koja ćemo navesti u nastavku teksta mogla bi vam olakšati početak veze koji je često ispunjen raznim propitkivanjima i analizama.

Radi se o horoskopskim znakovima koji cijene sigurnost i sami teško puštaju ljude u svoj život, ali zato, jednom kada se obvežu, vrlo vjerojatno neće zalutati. Ponekad je potrebno strpljenje kako biste s njima došli do faze u kojoj će biti odani, ali kada se to dogodi možete računati da će bez obzira na sve izazove biti vjerni.

Naravno, nikad ne reci nikad, ali ako se pita strologe tri najvjernija horoskopska znaka su:

1. Rakovi

Varanje je u suprotnosti sa svime što rakovi zastupaju. Oni su jedan od najvjernijih horoskopskih znakova, a posebno su osjetljivi na slomljeno srce.

Zbog toga se sporo otvaraju novim partnerima i imaju tendeciju dobro razmisliti o tome hoće li nekome pokloniti svoje srce.

Pored sebe žele osobu uz koju će imati sigurnost i stabilnost, a isto će ponuditi drugoj strani. Čak i ako raka iznevjerite, on vas neće prevariti nego zahladiti odnose.

Suprug Zaštitnici, romantičari, zezanti... Kakvi su horoskopski znakovi kao supruzi?

2. Škorpioni

Ispod tvrde vanjštine krije se zaprvo meko srce škorpiona. Naravno, škorpionima je povjerenje izuzetno bitno u odnosu i trebat će vam dosta vremena da ga steknete, ali jednom kada postanu sigurni u svoju partnericu, škorpioni postaju iznimno odani.

Ta odanost narušit će se ako se osjete izdanima ili prevarenima. U tom slučaju zauvijek će vas isključiti iz svog života.

Svaki znak voli određeni tip vjenčanih haljina Točno ili netočno? Pogledajte kako izgleda idealna vjenčanica za svaki horoskopski znak

3. Jarčevi

Od svih horoskopskih znakova, jarčevi možda i najozbiljnije shvaćaju obvezu. Kada daju svoju riječ ne trebate brinuti da će prekršiti. Osim toga, jarčevi imaju tradicionalniji pogled na veze i kada su u jednoj njoj su u potpunosti predani.

Međutim, zbog svega navedenog, jarčevi su jako selektivni oko toga kome će dati svoje srce i vrijeme. Kada nađu partnericu koja im odgovara, bit će uz nju.

Naravno, svaki drugi horoskopski znak može biti najposvećeniji i najvjerniji parter od prvog dana, međutim trima spomenutim to je, ako je vjerovati zvijezdama, poprilično lak zadatak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju