Proljeće je napokon stiglo, a s njim i novi, zanimljivi odjevni komadi koje jedva čekamo kombinirati s omiljenim modelima obuće. I šetnja kvartom ili trening u obližnjem parku mogu biti jednako važne prilike za isticanje svojeg stila kao i izlazak. Donosimo vam tri tipa obuće za uživanje u svim proljetnim prigodama.

Galerija +0 Wonders ženska cipela, 899, 00 kn  1. Tenisice

Tenisice danas više nisu rezervirane samo za bavljenje sportskom aktivnošću ili šetnju, one su poželjne u gotovo svim prilikama. Jutarnja kava u gradu, odlazak na prijateljičin rođendan ili poslovni sastanak također mogu biti prigode u kojima će vaša odjevna kombinacija zasjati upravo zašto što ste je upotpunile efektnim tenisicama.

Izdvojili smo šarene Hogl tenisice, koje se mogu nositi i u sportskim aktivnostima, ali će u kombinaciji s opuštenom proljetnom haljinom biti pravi pogodak za sve koji žele biti u trendu. U ponudi trgovina Rodea izbor je golem, a koje su nam tenisice još zapele za oko, otkrijte u našoj galeriji. One s visokim potplatom pravi su odabir za dame koje žele dobiti na visini, a i dalje zadržati udobnost.

2. Cipele s ravnom potpeticom

Cipele s ravnom potpeticom najbolji su odabir kada iz kuće izlazite na cijeli dan, a želite zadržati dozu elegancije i ženstvenosti. Za oko su nam zapele Jungle ženske cipele u crvenoj i plavoj boji iz Rodee, koje će savršeno odgovarati uz traperice, ali i uz poslovna odijela ili suknje. Gornji dio cipele i tabanica izrađene su od prave kože, pa je udobnost zagarantirana. U ovim cipelama ne bi trebao biti problem odraditi poslovne sastanke, igrati se u parku s djecom, a čak niti provozati se na biciklu. Uz udobnost kože, velika prednost je i povišeni potplat od gume, zbog kojeg nakon napornog dana nećete osjećati nikakve bolove u nogama.

3. Elegantne cipele za posebne prilike

Salonke su često prvi izbor kada su u pitanju posebne prigode u proljeće, no ako potpetice nisu za vas, odabir neka padne na cipele s ravnim đonom koje će jednako dobro izgledati uz elegantnu odjevnu kombinaciju. S toplijim danima dolazi i vrijeme za obožavane sandale. Zlatne Gioseppo ženske sandale idealne su za proljetne dane jer su prozračne, a dovoljno zatvorene za proljetne temperature, koje se tijekom dana mogu razlikovati. Hlače do gležnja ili midi suknje mogu izgledati jednako upečatljivo i u kombinaciji s ovim efektnim pozlaćenim sandalama.

Ostale modele koje smo izdvojili iz Rodeine ponude pogledajte u našoj galeriji, a za više modela posjetite njihov web ili jednu od dvanaest lokacija u jedanaest gradova, na kojoj će vas dočekati ljubazno i stručno educirano osoblje.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju