Nakon prošlomjesečne skromne ceremonije u Las Vegasu, Jennifer Lopez i Ben Affleck prošli su vikend još jednom izrekli sudbonosno da. Ovaj put bili su okruženi članovima obitelji i prijateljima, a raskošna proslava održala se na glumčevom imanju u Georgiji.

Galerija Jennifer Lopez nosila je tri vjenčanice Jennifer Lopez nosila je tri vjenčanice - 5 Jennifer Lopez nosila je tri vjenčanice - 4 +3 Vjenčanica ukrašena biserima

Dan nakon vjenčanja u javnost su procurile mutne, iz zraka slikane fotografije, iz kojih je bilo jasno da je latino diva nosila raskošnu vjenčanicu modne kuće Ralph Lauren.

Pjevačica i glumica sada je javnost počastila detaljima svog izgleda. Za veliki dan za nju su napravljene čak tri vjenčanice, svaka posebna na svoj način.

Osim haljina, Jennifer je dva puta mijenjala i fizuru kako bi bila u skladu s vjenčanicama i različitim fazama proslave.

Jennifer Lopez nosila je Ralph Lauren vjenčanicu - 4 Jennifer Lopez nosila je Ralph Lauren vjenčanicu - 4 (Foto: Profimedia)

Prva vjenčanica rađena po mjeri bila je raskošna haljina kratkih rukava i golih leđa s raskošnim, dugim šlepom s volanima. Latino diva na glavi je imala i dugački veo od tila. Za izradu haljine potrošene su stotine metara tkanine, a osim valovitog donjeg dijela na haljini se isticao i visoki ovratnik.

Mladoženja je nosio bijeli smoking sako i crne hlače te crnu leptir mašnu. Za njegov izgled, kao i za izgled njihove petero djece bio je zadužen također Ralph Lauren.

Jennifer Lopez nosila je tri vjenčanice - 5 Vjenčanica s raskošnim šlepom (Foto: Profimedia)

Jennifer se kasnije presvukla u još dvije haljine Ralpha Laurena.

Prva je bijela haljina na kojoj se ističe kaskadni niz bisera. Ručno vezenu haljinu jedinstvenog dizajna izrađivalo je čak trideset majstora, a trebalo im je oko 700 sati. I ova haljina imala je gola leđa i visoki biserni ovratnik.

Jennifer Lopez nosila je tri vjenčanice - 2 Vjenčanica ukrašena biserima (Foto: Profimedia)

Druga, odnosno treća i posljednja haljina koju je pjevačica nosila je svilena vjenčanica sirena kroja s izrezom na prednjem dijelu koji je ukrašen swarovski kristalima različitih veličina.

Jennifer Lopez nosila je tri vjenčanice - 3 Svilena vjenčanica ukrašena kristalima (Foto: Profimedia)

Mišljenja oko toga koja haljina je bila najljepša su, naravno, podijeljena, a u našoj anketi i vi možete izabrati vjenčanicu koja je vama najbolja.

Koja haljina vam je najljepša?

glasova:

Na svom Instagram profilu pjevačica je objavila fotografiju koja je otkrila i kako je izgledao njezin make up.

Jennifer Lopez nosila je tri vjenčanice - 1 Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi i njezin make-up (Foto: Profimedia)

Činjenica da je za veliki dan imala čak tri haljine nimalo ne iznenađuje ako se u obzir uzme činjenica da je i na srpanjskom vjenčanju imala dvije vjenčanice, jednu jednostavnu i jednu raskošnu.

Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Koja vam se više sviđa? Jennifer Lopez imala je dvije vjenčanice na vjenčanju s Benom Affleckom

Prva je bila jednostavna bijela haljina bez rukava napravljena od teksturiranog materijala, a druga je bila raskošnu vjenčanicu koja je rad dizajnera Zuhaira Murada

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju