Tri mjeseca od zaruka pjevačica i glumica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck izrekli su sudbonosno "da" u Las Vegasu.

Galerija Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Vjenčanica Zuhaira Murada u koju se pjevačica presvukla Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +4 Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1

Par koji je iznenadio obožavatelje obnavljanjem romanse gotovo 20 godina nakon propalih zaruka ovaj put otišao je do kraja. Dozvolu za vjenčanje u okrugu Clark u Nevadi dobili su u subotu, a vjenčali su se na jako maloj ceremoniji. Prema pisanju stranih medija, pjevačica će uzeti glumčevo prezime.

Glumcu je ovo drugi odlazak pred oltar, a latino-divi četvrti.

Za svoj veliki dan pjevačica je pripremila dvije haljine - jednu jednostavnu i jednu raskošnu. Na svojoj stranici "On the JLo" Jennifer Lopez otkrila je i da je njezin novi suprug nosio sako iz vlastitog ormara.

S najboljim svjedocima koje možete zamisliti, u haljini iz starog filma i sakoom iz Benovog ormara pročitali smo vlastite zavjete i jednom drugome dali prstenje koje ćemo nositi do kraja naših života, napisala je pjevačica.

Prva haljina

Za frizuru Jennifer Lopez pobrinuo se frizer slavnih Chris Appleton. Osigurao joj je volumen i napravio raskošne kovrče, a pjevačica je uz polupodignutu frizuru nosila i dijamantne naušnice.

Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Prva haljina Jennifer Lopez bila je jednostavna bijela kreacija (Foto: Profimedia)

Appleton je na svojem Instagramu objavio i video na kojem pjevačica nosi jednu od dvije haljine. Prva kreacija bila je jednostavna bijela haljina bez rukava napravljena od teksturiranog materijala. U gornjem dijelu haljina prati liniju tijela, dok se donji dio blago širi.

Pjevačica je na svojoj stranici objasnila da se radi o haljini koju ima godinama i koju je dugo čuvala, a sada je dobila priliku odjenuti je na dan svojeg vjenčanja.

Druga haljina

Kasnije se pjevačica i glumica presvukla u raskošnu vjenčanicu koja je rad dizajnera Zuhaira Murada. Latino-diva njegovu je vjenčanicu nosila i u komediji "Marry Me", a libanonski modni dizajner zaslužan je i za velik broj njezinih izdanja na crvenom tepihu.

Ovaj put nosila je čipkastu, raskošnu kreaciju koja je dio kolekcije vjenčanica za proljeće 2023. godine.

Leonarda i Zvonimir Boban 2005. godine Nisu samo Leonarda i Zvone: Osam slavnih parova koji su se mirili nakon prekida

Vjenčanica modne kuće Zuhair Murad ima spuštena ramena i duge čipkaste rukave. Gornji dio čini korzet, a tu je i dugi šlep, kao i raskošni veo.

Više mi se sviđa...

glasova:

U našoj anketi možete izabrati koje izdanje vam se više sviđa.

Vjenčanica Zuhaira Murada u koju se pjevačica presvukla Vjenčanica Zuhaira Murada u koju se pjevačica presvukla (Foto: zuhairmurad.com)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju