U tijeku je njujorški Tjedan mode, a ulice i trgovi Velike Jabuke ispunjeni su odvažnim modnim kombinacijama. Pažnju fotografa privukla je dama u ziheraškoj kombinaciji koja nikad ne izlazi iz mode

Galerija Street style New York - 8 Street style New York - 10 Street style New York - 9 +7 Crno-bijelo je ziheraška kombinacija koja nikad ne izlazi iz mode
S malo truda i detalja, i najdosadnija kombinacija može se transformirati u mamac za poglede. Ovo je dokazala Erica Pelosini Leeman, koja je privlačila pažnju na njujorškim ulicama.

Slavna talijanska stilistica zatečena je u izdanju sastavljenom od komada koja svaka žena ima u svojem ormaru. Točnije, Erica je kao bazu odabrala crnu dolčevitu i crne hlače. Off-white Off-white (Foto: www.farfetch.com)
Ovo ziheraško izdanje razigrala je detaljima u crno-bijeloj boji koja nikad ne izlazi iz mode. Od hladnoće se zaštitila kožnatom jaknom u crno-bijeloj kombinaciji, kao i bijelim čizmama do koljena brenda Off-White, čija je funkcija – Za hodanje (For Walking) izražena na sarama modela.

Izdanje je dodatno omekšala torbicom u obliku leptira, a oči sakrila predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Što dame na njujorškim ulicama nose ove zime, pogledajte u našoj fotogaleriji. Street style New York - 4 Crno-bijelo je ziheraška kombinacija koja nikad ne izlazi iz mode (Foto: Guliver / Coverimages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju