Iskustvo hodanja po crvenom tepihu prilično je stresno, pa i za one zvijezde koje su njime prošetale mnogo puta. S obzirom na osjećaj povećane nervoze, postoji i rizik od pojačanog znojenja, a kako se mrlje od znoja ne bi vidjele, zvijezde se služe jednostavnim trikom.

 

Bez obzira na to koliko dobar dezodorans slavne žene koriste kada idu na crveni tepih, ako nose haljinu s dugim rukavima, uvijek postoji opasnost od pojave mrlja od znoja.

A takav prizor može upropastiti besprijekornu pojavu i trud da se složi savršen stajling. Kako bi se taj "neugodnjak" izbjegao, stilistica Britt Theodora ima jeftino rješenje: jastučiće za ramena ili umetke za grudnjak. Naime, jastučići se jednostavno ušiju ispod haljine, u dio rukava koji dolazi ispod pazuha, te tako upiju višak znoja.

Bez obzira na to koliko dobar dezodorans slavne žene koriste kada idu na crveni tepih, ako nose haljinu s dugim rukavima, uvijek postoji opasnost od pojave mrlja od znoja



Jastučići su odličan 'spas u zadnji čas' ako se klijent brine da će mu se vidjeti mrlje od znoja, a nemamo više vremena za odlazak u kupovinu dodatka za garderobu. Oblik jastučića lako stane ispod pazuha i uvijek ga možete izrezati do željenog oblika, kaže Britt. Taj trik naročito je koristan kod svilenih tkanina na kojima se vlaga lako vidi.

Drugi način da se spriječi prekomjerno znojenje jest nošenje prozračnih tkanina poput pamuka te pastelnih boja. Neke žene koriste pak muške dezodoranse koji su jači, a neke zvijezde idu na sigurno, pa na crvenom tepihu nose samo crnu, kod koje se u većini slučajeva mrlje od znoja ne vide.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju