Koristite li vazelin? Ovaj proizvod sastavni je dio ženskih torbica jer nam pomaže za razne probleme. Suhe usne i koža zimi, skidanje prstena koji je zaglavio, spas za neposlušnu obrvu i nestašne pramenove kose – samo su neke situacije u kojima posežemo za ovim čudom u maloj kutijici.

Osim svega što smo naveli, vazelin je odličan i za čuvanje mirisa. Naime, društvenim mrežama zadnjih nekoliko godina kruži jako koristan trik. Malo vazelina stavite na svoje pulsne točne pa nakon toga nanesite parfem. Ovaj jednostavni i jeftini trik omogućit će da parfem traje duplo duže nego inače.

TikTok je platforma koja stvara trendove. Savjeti za kožu, kosu, nokte ili make-up svakodnevno eksplodiraju i preko noći postaju viralni. U moru trikova neki su samo mamci za klikove i lajkove, a neki zapravo rade. Jedan od njih je i trik s kojim ćete u torbici uvijek imati mjesta za najdraži parfem, a ujedno će trajati duplo duže nego inače.

Beauty influencerica Ayla Ali na svom TikTok profilu objavljuje savjete koji ženama olakšavaju svakodnevicu. Trik s parfemom i vazelinom prikupio je 7,7 milijuna pregleda, a ljudi za zaista oduševljeni.

Njezin trik koriste muškarci i žene, a za realizaciju će vam trebati vazelin, ekstra posudica (najbolje metalna) i vaš omiljeni parfem.

Ako ste jedna od onih žena kojoj više niti igla ne stane u torbicu, a volite sa sobom nositi svoj omiljeni parfem, ovaj trik će se zasigurno svidjeti.

@aliayla_ #vaseline #lifehack #viral #fyp #perfume #dolcegabbana #fypシ ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Naime, sve što trebate učiniti jest u metalnu posudicu prebaciti malo vazelina. Otopite ga upaljačem i dok je smjesa još rijetka, nekoliko puta špricnite omiljeni parfem. Kad se vazelin ponovno stvrdne, imat ćete mirisnu mast koja njeguje kožu, miriše intenzivno kao i parfem, a istovremeno čuva dugotrajnost mirisa.

Najlonke "Gdje sam ja dosad živjela?": Spasonosni trik s vodom koji će spriječiti pucanje najlonki

Djevojka s kovrčavom kosom Video s 20 milijuna pregleda pokazuje kako napraviti nestvarno dobre kovrče pomoću - cjedila

Ako ne posjedujete metalnu kutijicu, na neki drugi način otopite vazelin, stavite parfem pa ga prebacite u plastičnu posudicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju