Često se kaže da je nužda majka izuma, a sredinom 1800-ih godina, prije nego što su električna energija i moderna rasvjeta bile uobičajene, za osvjetljivanje i stvaranje dojma većeg prostora koristila su se - ogledala.

Galerija Dnevna soba s ogledalom - 7 Dnevna soba s ogledalom - 5 Dnevna soba s ogledalom - 4 +6 Dnevna soba s ogledalom

Zrcala većih dimenzija, često s drvenim, izrezbarenim okvirima, bila su popularan dio mnogih domova i glavni ukras dnevnih soba i predsoblja.

Ogledala i danas imaju svoje mjesto u uređenju interijera, a iako se njihova prvotna primjena danas čini zastarjelom, i dalje su zapravo vrlo korisna u uređenju interijera, posebno kad se radi o manjim prostorima.

Dnevna soba s ogledalom - 6 Ogledalo u sobi znači i svjetliju sobu (Foto: Living4media)

Ogledalo u sobi znači i svjetliju sobu. Ako živite u tamnijoj kući ili stanu, možete postaviti predimenzionirano ogledalo kraj prozora i gledati kako se vaš dom ispunjava sunčevom svjetlošću. Dodatna prednost velikog ogledala je i ta da će prostoru dati dubinu i činit će se većim.

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

Savršeno funkcionalan: Stan Sanje iz Stuttgarta u kojem kuhinja ima baš dobro pametno rješenje Sanja Petrović svoj stan u Stuttgartu uredila je vrlo funkcionalno i s puno stila - 15 Sanja Petrović svoj stan u Stuttgartu uredila je vrlo funkcionalno i s puno stila - 8 Sanja Petrović svoj stan u Stuttgartu uredila je vrlo funkcionalno i s puno stila - 4 +11 Sanja Petrović svoj stan u Stuttgartu uredila je vrlo funkcionalno i s puno stila - 5

U trgovinama se mogu pronaći ogledala u raznim stilovima i oblicima, tako da ih možete prilagoditi ostatku svojeg doma.

U galeriji pogledajte dnevne sobe u kojima su velika ogledala dio uređenja.

Dnevna soba s ogledalom - 1 Prednost velikog ogledala je i ta da će prostoru dati dubinu i činit će se većim (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju