Zdravi zubi imperativ su u svijetu, a posebno kod holivudskih zvijezda. Oni posežu za jeftinim trikom ne bi li njihovi biseri bili blistavo bijeli.

Pića s visokim postotkom kiselosti poput kave, voćnih sokova ili crvenog vina mogu zaprljati naše zube, a pogotovo ako u njima često uživamo.

Da biste smanjili izloženost zuba ovim prirodnim bojilima, američki stomatolozi savjetuju ispijanje omiljenih napitaka – slamkom.

Kako odabrati pravu nijansu ruža Lako je pogriješiti: Poznata vizažistica otkrila koje boje ruževa čine naše zube bjeljima

Riječ je o jeftinom, dostupnom i raširenom pomagalu koji tekućinu vodi direktno u grlo, a kojih se osobito drže poznate i slavne osobe iz Hollywooda. Iako ovaj trik ne eliminira u potpunosti kontakt između kiseline i zubne cakline, definitivno utječe na bjelinu osmijeha.

Imajte na umu da se ne preporučuje ispijanje vrućih pića slamkom - holivudskim zvijezdama ionako su draže ledena kava i hladni nezaslađeni voćni čaj od netom skuhanih varijanti.

Celine Dion Estetska stomatologija: 10 slavnih dama prije i poslije posjeta zubaru

Ako ste u prilici, smanjite upotrebu plastike. Kupite metalne slamnke koje se mogu upotrebljavati opet i iznova ili koristite papirnate slamke koje se brže i lakše razgrađuju od plastike.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju