Ljubiteljice tuša za oči kojima povlačenje savršene linije ne ide tako lako, u stalnoj su potrazi za dobrim savjetom kako dobiti najbolji rezultat.

Ako još niste pronašli najbolju opciju, možda to bude savjet vizažistice slavnih Katie Jane Hughes. Ona je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila jednostavan trik za povlačenje idealne linije - sve što vam treba su tuš, zrcalo i, najbitnije, malo vremena.  Malo vremena ne znači pola minute, nego desetak minuta.

Kada stvari želimo zadržati jednostavnijima, odličan su izbor nude nijanse Od 17,90 kn: 13 ruževa za usne u nijansama koje ćete voljeti i po najvećim vrućinama

Slika nije dostupna BB čarobnice: 10 krema idealnih za nježno ujednačavanje tena

Pokušajte nanositi tuš za oči u sitnim dijelovima, napisala je ispod objave koju je kasnije i detaljnije objasnila.

To je kao kad gradite kuću. Ne uzmete jedan veliki blok kako bi on njega stvorili cjelinu. Mislim, ako možete, i to je u redu. Ali gradnjom ciglu po ciglu, postupno, vi imate kontrolu nad svakim korakom i lako se možete zaustaviti ili dodati još malo kad je potrebno.

Tako je i sa stavljanjem tuša. Poanta je u postupnom dodavanju tuša jer je lakše dodavati nego oduzimati višak, objasnila je.

Dakle, kada nanosi tuš, ona polako prati gornju liniju trepavica kako bi linija bila što bliže njima. Ne žuri se - umjesto toga dodaje sićušne mrlje boje kako bi osigurala potpuno kontrolu.

Franck Coffee&Go kava Baršunaste i očaravajuće: Tri vrste kave koje će vas razbuditi u svakom trenutku

Ovaj savjet nije sjajan samo za početnike u potrazi za idealnim načinom stavljanja tuša nego i za dugogodišnje ljubiteljice mačkastih očiju koje žele usavršiti povlačenje linije korištenjem nove tehnike.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju