Jarko crvena boja predivan je izbor kada je u pitanju ruž za usne, međutim ponekad je dobro okrenuti se i jednostavnijim opcijama koje mogu izgledati jednako fantastično.

Galerija +0 Kada stvari želimo zadržati jednostavnijima, odličan su izbor nude nijanse

Jedna takva opcija su ruževi za usne u nude nijasama koji izgledaju prirodno i lijepo. Osim toga, kada se odlučite za jedan takav ruž, ne trebate se previše brinuti o tome je li se razmazao, što je na visokim temperaturama nerijetka pojava – jer topimo se.

Slika nije dostupna Izdržat će cijeli dan: 12 vodootpornih maskara koje dobivaju visoke ocjene

Slika nije dostupna 10 lakova za nokte u bojama koje će voljeti i nježne duše i one koje žele biti primijećene

Također, u posebnim prigodama, kada biramo jači make-up neutralni ruževi odlično se slažu uz smokey eyes i, iako crvene ruževe obožavamo zbog doze glamura koju sa sobom donose, postoje situacije u kojima stvari želimo zadržati jednostavnima, a upravo su to situacije u kojima ruževi u neutralnijim nijansama odlično odrađuju posao.

To nam treba! 10 lakova za nokte s kojima preplanuli ten izgleda još bolje Uz neke boje lakova za nokte preplanuli ten bolje dolazi do izražaja Chanel Le Vernis (933 Cap Corail), 218 kn Essence (19 Don't leaf Me), 12,90 kn +0 Max Factor Masterpiece Xpress Quick Dry lak za nokte 807 Rain-Check), 24,90 kn

Prilikom odabira ruža za usne u nude nijansama pripazite samo da odgovara vašem tenu. Uvijek je bolje da je barem nijansu svjetliji ili tamniji od njega, a vaš favorit možda se krije u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju