Jarko crvena boja predivan je izbor kada je u pitanju ruž za usne, međutim ponekad je dobro okrenuti se i jednostavnijim opcijama koje mogu izgledati jednako fantastično.

Galerija Kada stvari želimo zadržati jednostavnijima, odličan su izbor nude nijanse Bourjois Rouge Edition Velvet (01 Hey Nude), 61,35 kn Clinique Pop (02 Bare Pop), 175 kn +10 Mac Cremesheen Lipstick (Creme D\'Nude), 212,15 kn

Jedna takva opcija su ruževi za usne u nude nijasama koji izgledaju prirodno i lijepo. Osim toga, kada se odlučite za jedan takav ruž, ne trebate se previše brinuti o tome je li se razmazao, što je na visokim temperaturama nerijetka pojava – jer topimo se.

Vodootporne maskare iz trgovina - 11 Izdržat će cijeli dan: 12 vodootpornih maskara koje dobivaju visoke ocjene

Lakovi u ružičastim nijansama idealni su za tople ljetne dane 10 lakova za nokte u bojama koje će voljeti i nježne duše i one koje žele biti primijećene

Također, u posebnim prigodama, kada biramo jači make-up neutralni ruževi odlično se slažu uz smokey eyes i, iako crvene ruževe obožavamo zbog doze glamura koju sa sobom donose, postoje situacije u kojima stvari želimo zadržati jednostavnima, a upravo su to situacije u kojima ruževi u neutralnijim nijansama odlično odrađuju posao.

To nam treba! 10 lakova za nokte s kojima preplanuli ten izgleda još bolje Nijansom laka za nokte moguće je dodatno istaknuti preplanuli ten OPI (Flashbulb Fuchsia), 99 kn Pupa Lasting Color Gel (073 Mumbai), 48,90 kn +7 Chanel Le Vernis (562 Coralium), 218 kn

Prilikom odabira ruža za usne u nude nijansama pripazite samo da odgovara vašem tenu. Uvijek je bolje da je barem nijansu svjetliji ili tamniji od njega, a vaš favorit možda se krije u našoj galeriji.

Rimmel Lasting Finish (206 Nude Pink), 21,39 kn Rimmel Lasting Finish (206 Nude Pink), 21,39 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju