Uvijač za trepavice tu je da u trenu pomogne našim trepavicama da izgledaju ljepše. Ipak, rijetki su oni koji će se pohvaliti da ga koriste redovito.

Ipak, nakon što pročitate nastavak teksta, možda uvijač za trepavice postane nezaobilazni dio rutine onih koji ga izbjegavaju. Naime, ispostavilo se da ova skromna naprava ima puno više namjena, koje se ne tiču trepavica.

I dok su neki ove trikove možda već znali, drugima je oči otvorio Tik Tok na kojem je, naime, popularan video korisnice Krislyn Askew, koja je u kratkom videu pokazala tri dodatne funkcije uvijača za trepavice.

Slika nije dostupna Ne ponovile se: Pet grešaka koje radimo kod korištenja uvijača za trepavice

Prva opcija je iscrtavanje savršenog luka koji prati kapak pomoću uvijača i sjenila, druga opcija je iscrtavanje savršene linije tušom ili olovkom za oči, a treća opcija je korištenje uvijača za trepavice za iscrtavanje savršenih obrva.

Svaka ova opcija, odnosno njezino provođenje u djelo bit će vam jasno kada pogledate video na kraju teksta. Radi se o trikovima koji će vam pomoći u izradi savršenih linija i koji će vam uštedjeti vrijeme. Na kraju uvijač možete iskoristiti i za ono za što je uistinu namijenjen - uvijanje vaših trepavica.

@beautypebykrislyn1

beauty hacks💕 #foryou #ThisorThatSBLV #makeup #makeuphacks #beauty #beautyhacks #hack #makeuptutorial #beautytips #lashes #trending #eyelashes #mua

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH - Ava 🥀

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju