Topao rujanski dan mnogi su iskoristili za šoping, susret s prijateljima, ali i rekreaciju u zelenim gradskim oazama. Zagrebačko jezero Jarun i ovoga je vikenda bio sjajno mjesto za uživanje u laganoj fizičkoj aktivnosti na otvorenom.

Galerija Trkačica s Jaruna Najbolja inspiracija za vježbanje Trčanje na Jarunu +0 Trčanje

Istraživanja su pokazala da redovita fizička aktivnost može uvelike unaprijediti ljudsko zdravlje i smanjiti negativne posljedice sjedilačkog načina života kojemu je izložen sve veći broj ljudi.

I sat vremena umjerene fizičke aktivnosti može napraviti čuda za naše fizičko i mentalno zdravlje. Zna to i ova plavokosa dama snimljena uz jezero Jarun koja je slobodno vrijeme iskoristila za trčanje uz zagrebačko more.

Vježbanje po vrućini Na što uistinu treba paziti prilikom vježbanja tijekom velikih vrućina?

Redovito vježbanje je sastavni dio izazova 75 Hard Fitness izazov s društvenih mreža koji mogu završiti tek rijetki

Za ovu fizičku aktivnost odabrala je sportski grudnjak i kratke hlačice, a na nogama je nosila par tenisica idealnih za trčanje. Oči je zaštitila sunčanim naočalama i šilt kapom bez tjemenice, a u ušima je imala utaknute bežične slušalice jer trčati je lakše uz pjesme omiljenih izvođača.

Po njezinom fit tijelu i isklesanim trbušnjacima vidljivo je da nikada ne preskače trening. Ujedno riječ je o prizoru koji predstavlja najbolju motivaciju za povratak u vježbačku rutinu nakon godišnjih odmora.

Najbolja inspiracija za vježbanje Najbolja inspiracija za vježbanje (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju