Fitness model Sarah Stage potaknula je lavinu zanimanja svojim Instagram profilu, na kojem se pohvalila fotografijom svojeg tijela. Iako je u devetom mjesecu trudnoće, trideset i jednogodišnja brineta ima isklesane trbušnjake

Društvenim mrežama širi se fotografije Sarah Stage objavljene na njezinom Instagram profilu, koja je trudna osam i pol mjeseci. Riječ je o fitness modelu koja je u devetom mjesecu trudnoće, ali unatoč tome i dalje ima vidljivo isklesane trbušnjake.

Komentari na društvenim mrežama uglavnom su povezani uz nevjericu – Sarah zapravo uopće ne izgleda trudna. Stage je dobila oko 10 kilograma tijekom trudnoće, što je u dopuštenoj granici za žene prosječne građe i tijela.

Sarah Stage je rijedak primjer među trudnicama jer ima isklesane trbušnjake iako bi trebala roditi kroz desetak dana.

Liječnici odbijaju detaljnije komentirati ovaj slučaj jer ne poznaju njenu medicinsku povijest, ipak, nitko nema ništa protiv vježbanja u blaženom stanju. Ovisno o trudnici, i njenim navikama stručnjaci sugeriraju bavljenje nekom tjelesnom aktivnošću jer ona ojačava mišića, daje energiju i pomaže u boljem noćnom odmoru.

Ova američka trudnica navikla je na redoviti vježbački režim, pa je na svojem Instagram profilu dokumentirala većinu svojih aktivnosti – tijekom cijele trudnoće je šetala, plivala, biciklirala, trčala i bavila se aerobikom.

>> Upoznajte Sarah Stage: Jedna stvar o njoj će vas iznenaditi

'Pokušavam biti pozitivna. Teško je biti trudan. Mislim da su sve žene lijepe, posebno trudne žene. Doktor je rekao da je dijete zdravo. Sve moje prijateljice koje su trenutno trudne imaju veći trbuh od mene, pa sam ga pitala za komentar. No on se nasmijao i rekao – s tobom je sve u redu.' otkrila je Sarah Stage u razgovoru za Entertainment Tonight.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju