tunike su definitivne kraljice zimske sezone Dugačke ili nešto kraće, široke ili uz tijelo, debele ili tanke , osim što su udobne, tople i trendi, tunike imaju nevjerojatnu moć. Naime, ovaj komad prikriva gotovo sve nedostatke na tijelu, a mi smo izdvojili 7 modela na popustu koji laskaju svakoj figuri


Tunike su jedan od najzanimljivijih zimskih komada odjeće. I dok tijekom ljetnih mjeseci uživamo u prozračnim materijalima koji otkrivaju kožu, zima je rezervirana za slojevito odijevanje koje može biti vrlo zanimljivo, ali i korisno.

Upravo u slojevima, ali i krojevima se krije tajna zanimljive modne igre, a zvijezde sezone svakako su tunike.

Dugačke ili nešto kraće, široke ili uz tijelo, debele ili tanke - tunike su definitivne kraljice zimske sezone

Bilo da su u obliku ogrtača, dolčevite ili debele i tople veste, tunike opisuju krojevi koji prate ili pak prikrivaju siluetu i bokove, a mogu se kombinirati uz grilonke, trendi i udobne tajice, traperice i bilo koji kroj hlača.

Koje su prednosti tunika?

Najveća prednost zanimljivih i trendi tunika je ta to u samo jednom potezu prikrivaju nedostatke na području dekoltea, struka, trbuha i bokova te zbog toga laskaju svakoj figuri i konfekcijskom broju.

S obzirom na to kako popusti još uvijek traju, u galeriji fotografija smo izdvojili 7 modela tunika od 380 kuna uz koje zimska modna igra može biti vrlo zanimljiva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju