Vjenčanja su u punom jeku i dok jedni parovi plove u bračnu luku, drugi tek razmišljaju o tome. Kako bi bolje i lakše odlučili Wedding City organizira još jedan Wedding Expo - sajam vjenčanja

Kao i dosad, domaćin sajma je Westgate Shopping City, a za dolazak na Wedding Expo rezervirajte 17., 18. ili 19. listopad. 2014. Očekuje Vas bogata ponuda više od 100 izlagača

Najveći sajam vjenčanja na ovim prostorima peti put zaredom predstavit će najbolje profesionalce u industriji vjenčanja. Westgate, smješten nedaleko od hrvatsko-slovenske granice, bit će prepun predstavnika slastičarnica, cateringa, vjenčanica, pozivnica, zlatarni, fotografa i snimatelja, cvjećara, restorana, hotela, šatora, limuzina, glazbenika, rasvjeta, odijela i drugih.

Wedding Expo će se rasprostrijeti po cijelom shopping centru, a održavat će se promocije i prezentacije noviteta u industriji mode i ljepote te svega vezanog uz vjenčanja, a moći će se ostvariti i brojni popusti na razne usluge vezane uz svadbu.

Tijekom sajma održat će se i Late night shopping, mjesečni vikend shopping uz posebne popuste i sniženu cijenu pića od 50 posto. Posjetiteljima je ponuđen besplatan parking i ulaz na sajam, besplatan prijevoz autobusima s lokacija u Zagrebu i Hrvatskoj, dodatne ugostiteljske i trgovačke usluge, besplatni Katalog koji se u 15.000 primjeraka dijeli na sajmu, modne revije, frizerske prezentacije, šminkanja i još brojni drugi sadržaji.

Wedding City je prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. Jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja smješten je u Westgate Shopping Cityju, Zaprešička 2, Donja Bistra. Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda, VIP usluga na 760m2, u čak 20 salona nudi sve za vjenčanje iz snova i druge svečanosti. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Maggie Sottero, Pronovias, Sherri Hill, Martina Felja, Ana Milani i dr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju