Poznat vam je onaj osjećaj kada se suknja zbog statičkog elektriciteta 'zalijepi' za najlonke pa je stalno morate potezati kako bi se odvojila? Ovom stilskom problemu možete reći zbogom jer našli smo najlakši način kako se riješiti elektriciteta i napokon neopterećeno nositi omiljenu suknju uz hulahopke

Kada se suknja zbog statičkog elektriciteta 'lijepi' za najlonke mrsko je svakoj ženi. No više se zbog toga ne morate brinuti jer pronašli smo najjefitnije i najjednostavnije rješenje za ovaj problem.

Kako biste bili sigurni da se elektricitet neće vratiti, navlažite dlanove vodom i pređite njima preko najlonki nekoliko puta tijekom dana

Što vam treba? Lak za kosu s aerosolom

Postupak: Držeći lak ispod suknje, s udaljenosti od oko 20 centimetara od najlonki, posprejajte prostor između suknje i najlonki s nekoliko špriceva.

>> Odličan trik uz kojeg će najlonke duže trajati

Kako djeluje: Suhi zrak povećava prisutnost statičkog elektriciteta. Lak za kosu dodaje vlagu suhom zraku. Radi toga lak uništava elektricitet koji nastaje kada se dvije različite tkanine trljaju jedna o drugu.

>> Bez igle i konca: 6 načina kako majica može postati suknja

Dodatan savjet: Kako biste bili sigurni da se elektricitet neće vratiti, navlažite dlanove vodom i pređite njima preko najlonki nekoliko puta tijekom dana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju