U borbu protiv hladnog vremena s 'arsenalom' prirodne kozmetike

 Svi vrijedni sakupljači active beauty bodova i pobornici održivog života, ovaj studeni mogu svoju kozmetičku torbicu opremiti arsenalom prirodne kozmetike. Kako bi vas potaknuo na korištenje prirodne kozmetike, dm vas poziva da tijekom studenog zamijenite 50 bodova Svijeta prednosti i ostvarite 20 % popusta na sve proizvode prirodne kozmetike.

Na dm-ovim se policama u 60 gradova diljem Hrvatske nalaze brojni proizvodi domaćih brendova koji koriste ono najbolje iz prirode lijepe naše. Među njima je i Olival, prvi proizvođač kozmetike u regiji koji nosi certifikat Natrue koji jamči kvalitetu sirovina i sastava proizvoda te održivu proizvodnju. Ovaj studeni podarite svojoj kosi njegu čičkovim uljem za kosu koje jača njen korijen i nahranite svoju kožu bogatim kremama s uljem smilja koje njeguju kožu i vraćaju joj elastičnost i sjaj.

Pobornike održivosti razveselit će i popust na proizvode Mala od lavande u kojima je svoje zasluženo mjesto našla lavanda sa zagrebačkog područja. Isprobajte hranjivi losion za tijelo, koji je odličan za sve tipove kože ili gavezovu mast - prirodnu pomoć kod ozljeda i rana.

Za sve one koji se među brojnim proizvodima brendova Nikel, Ulola, BEEVEN kozmetike na bazi pčelinjeg otrova koji ima terapijsko djelovanje, alverde ili Himalaya, teško mogu odlučiti samo za jedan, stiže rješenje. Za jednu kupnju prirodne kozmetike iznad od 100 kuna, na poklon dobivate alverde trajnu torbu privlačnog izgleda koja će omogućiti siguran i održiv transport do kuće!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju