Dobrih beauty savjeta nikada dosta, posebno kada se radi o trepavicama. U nastavku donosimo jednostavan trik kod nanošenja maskare nakon kojeg ćete sigurno primijetiti razliku

Koliko god bili korisni, neke savjete za dulje trepavice jednostavno je presloženo izvesti, a oni koji jamče uspjeh, poput ugradnje umjetnih trepavica, preskupi su i uzimaju poprilično vremena.

Zbog nanošenja dva sloja maskare na klasičan način, trepavice su često "teške"

Međutim, ima nekih trikova koji funkcioniraju bez obzira na to što u pitanju nije nova maskara, uvijač ili odlazak do salona. Ustvari, jedino što je potrebno je malo drugačiji pristup svakodnevnoj beauty rutini.

SVE JE U NANOŠENJU
Uvijek se nanose dva sloja maskare. Međutim, prvi se sloj nanosi samo na vrhove, tako da se četkicom prolazi s gornje strane gornjih trepavica. Ostatak je više-manje onakav kako to radimo i inače. Pogledajte prema dolje te cik-cak potezima prođite kroz trepavice, ali tako da počenete što je moguće bliže korijenu.

ZAŠTO "PALI" SVAKI PUT?
Zbog nanošenja dva sloja maskare na klasičan način, trepavice su često "teške" te se na njima stvaraju grudice. Ako maskaru najprije nanesemo samo na vrhove trepavica, dodat ćemo im duljinu tamo gdje je najviše potrebno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju