Otkada je emitirana prva epizode dugo očekivane serije Emily u Parizu, ne prestaje jenjavati oduševljenje odjevnim kombinacijama koje nosi glavna junakinja, a veliku pozornost privlače njezine cipele.

I dok smo se nekada divili manolicama koje je nosila Carrie Bradshaw, njezina svojevrsna mlađa verzija dijeli jednako oduševljenje visokom modom, prije svega cipelama koje bismo odmah poželjele u svome ormaru.

1. Klasične crne sandale Elie Saab
Crne sandale s visokom potpeticom uvijek su dobar odabir, neovisno o tome idemo li na poslovni sastanak, romantičnu večeru ili u kino s prijateljicama. Ono što je najbolje – pristaju uz sve. To dobro zna i Emily koja je svoju lepršavu žutu haljinu spojila s dizajnerskim cipelama Elie Saab iz proljetne kolekcije 2019. Za „ono nešto“ pobrinuli su se zlatni detalji na sandalama koji im daju još veću dozu profinjenosti.

2. Upečatljive louboutinke s printom
Kada naš čeka užurbanih hod gradskim ulicama, tanke potpetice nisu nešto za čime ćemo posegnuti. U tim nam situacijama treba deblja, čvršća peta, baš poput one na cipelama koje Emily nosi u trenutku prekida veze sa svojim dečkom. Od te je veze otišla u cipelama oslikanima raznim fotografijama dizajnerske kuće Christian Louboutin, nazvanima Agneska.

Emily ih je sjajno kombinirala s običnim uskim trapericama i bijelim topićem te su upravo cipele te zbog kojih je čitava kombinacija podignuta na višu razinu.

3. Otkačene gležnajče
Mlada i prpošna Emily ima eklektičan, razigran stil u kojem ništa nije nespojivo. Tako je bijele otkačene gležnjače Vivienne wstwood u jednoj sceni uparila s razigranom haljinom, a u drugoj prilici sa Chanel jaknom.

4. Razigrane gležnjače
Čak i u situacijama u kojima se želi odmaknuti od klasike, Emily ponovno bira nezamjenjive louboutinke. Tako na opuštenoj kavi s novom kolegicom svoj razigrani outfit nadopunjava gležnjačama naziva So Kate s tankom potpeticom koje se ističu time što na sebi imaju print raznih fotografija, uključujući i one snimljene na egzotičnim lokacijama.

Slika nije dostupna Nisu manolice, ali..: Maska za mobitel iz ''Emily u Parizu'' sve je traženiji modni dodatak

Slika nije dostupna "Emily u Parizu": Carrie Bradshaw i Audrey Hepburn kao velika modna inspiracija

Jedan pogled na njih dovoljan nam je za želju da se transportiramo u neki topliji kutak svijeta.

5. Žarkoružičaste cipele od velura
Za one toplije dane bez kiše kada želi biti posebno upečatljiva, naša junakinja bira cipele u žarkim bojama.

Dakako, opet je riječ o louboutinkama (modelu Agneska 85) koje su u ovoj seriji očito nove manolice. Ono zbog čega su još posebnije je način na koji su ukomponirane u čitav outfit – nadopunjene visokim ružičastim čarapama i ružičastim kaputom u istoj jarkoj nijansi.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju