Pomama za Y2K modom u posljednjih nekoliko godina izazvala je podjele u modnom svijetu. Dok je neke oduševio pobratak nisko struka i majica s blještavim logom, druge je povratak istih stvari užasnuo.

Galerija Rira Ora nedavno je snimljena s remenom s velikom kopčom Revija modne kuće Kenzo za jesen 2023. Anna Field (Zalando), 14,47 eura +6 H&M, 14,99 eura

Sada se na modnu scenu vraća još jedan trend iz prošlosti i opet nisu svi jednako odušeeljeni. Radi se o remenima s velikim kopčama koji su bili jako popularni početkom 2000-ih.

Prije više od 20 godina mnoge su se zvijezde čak i na crvenom tepihu pojavljivale noseći veliki, hrabri remen s jednako velikom i hrabrom kopčom.

Sada su se remeni poput tih vratili na modne piste, a ako se pita ekipu iz Voguea, njima se taj trend sviđa.

Revija modne kuće Kenzo za jesen 2023. Revija modne kuće Kenzo za jesen 2023. (Foto: Profimedia)

Moguće je da je u pitanju nostalgija za nekih jednostavnijim vremenima, ali kako god, ovaj modni dodatak mogli bismo sve češće viđati i na gradskim ulicama.

S obzirom na to da je trenutno u modi elegantni minimalizam, ovakvi remeni mogu biti savršen dodatak za razigravanje modnih kombinacija, doza potpuno drugačije energije koja će cijelo izdanje podignuti na novu razinu.

Pokazala je to nedavno i Hailey Bieber kada je svoje crno izdanje upotpunila s remenom s velikom zlatnom kopčom.

Hailey Bieber Hailey Bieber (Foto: Profimedia)

Prema pisanju Voguea, remen s velikom kopčom je jednostavan način da izgledu date osobnost. Što vi kažete, hoćete li prigrliti ovaj stari novi trend?

Vraća se stari trend iz 90-ih koji uvijek izaziva podijeljena mišljenja Bella Hadid Bella Hadid Loretta Young +5 Christina Aguilera

Ako hoćete, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko opcija kojima možete upotpuniti garderobu.

Rira Ora nedavno je snimljena s remenom s velikom kopčom Rira Ora nedavno je snimljena s remenom s velikom kopčom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju