Kad je moda u pitanju, trendovi s vremenom dođu i lako prolaze, ali traper će i ove sezone pokazati tko u svijetu mode vodi glavnu riječ.

Galerija Europa 92 Europa 92 Europa 92 +24 Europa 92  

Ove sezone traper (još jednom) ulazi na velika vrata i nosi se (ponovno) u svim varijantama. Već desetljećima dominira svijetom mode kao vječna klasika koja se lako može kombinirati u raznim prigodama. Traperice su mnogima važan faktor s kojim se lako podiže svaki look, a zasigurno spadaju u najrasprostranjeniji komad odjeće na cijelom svijetu. Lako ga je kombinirati sa svim modnim dodacima, a jednako dobro ide i uz potpetice, ravne cipele ili tenisice.

Ove sezone još ćemo mu jednom odati počast točno onako kako i zaslužuje, ali ćemo dodatno začiniti situaciju jer će ovog proljeća jeans on jeans trend zavladati ulicama i svaki eksperiment s tim materijalom ne samo da je dopušten već je i apsolutno poželjan.

Europa 92 Europa 92 Foto: Europa 92

Kad ''vidjeti duplo'' nije nikakva greška

Hlače visokog ili niskog struka od svjetlijeg ili tamnog trapera odličan su izbor i u elegantnim i u ležernim kombinacijama. Ono što je nekad bila izdržljiva radna odjeća visoke kvalitete u prepoznatljivoj plavoj nijansi, danas je hit bez kojeg ne možemo zamisliti dnevnu ili večernju kombinaciju.

Najdraže traperice ravnog, uskog ili trapez-kroja, uz klasičnu bijelu majicu, sparite s traper-košuljom koju ovisno o prigodi možete nositi uz potpetice, ravne cipele ili pak tenisice, a kombinaciju lako možete upotpuniti remenom, kapom ili pak elegantnom maramom u omiljenim bojama. Ovog je proljeća, kad je traper u pitanju, sve dopušteno.

S dolaskom toplijeg vremena iz ormara ponovno vadimo tanju odjeću savršenu za vrijeme u kojem ne idemo nikamo bez sunčanih naočala, a ove će sezone uvijek pri ruci biti – košulja ili jakna od trapera, sve prolazi dok traper na traper vlada scenom. Sparite ih sa suknjama ili traper haljinama, a za dodatnu inspiraciju zavirite i u našu galeriju, u kojoj smo izdvojili kombinacije u kojima se ovaj materijal tako odvažno sljubljuje – sa samim sobom.

  Europa 92 Europa 92 Foto: Europa 92


U traperu od glave do pete

Višeslojno odijevanje odavno je postalo totalni hit, a ove sezone slojevito se možete odjenuti u traper, koji je, kao bezvremenski komad, poželjan u svakoj prilici i na sve načine. Kao materijal je dugovječan i zahvalan, pa ulaganjem u kvalitetne komade sigurno nećemo požaliti jer će se oni u našem ormaru zadržati još dugi niz godina.

Ako odlučite obnoviti svoju garderobu i pametno uložiti u prave komade od ove zlata vrijedne tkanine, koja, kako se čini, nikad neće izaći iz mode, svoj kvalitetni primjerak lako pronađite u svim Europa 92 trgovinama, u kojima je upravo jeans u glavnom fokusu i pravi je raj za sve ljubitelje dobrog trapera. U njihovoj širokoj ponudi pronaći ćete bogat izbor najpoznatijih brendova kao što su Levi's, Mustang, Salsa jeans, Lee, Wrangler, Scotch & Soda, ali i mnogi drugi koji se već dugi niz godina na modnoj sceni ističu svojom kvalitetom i poznatim dizajnom.

Europa 92 Europa 92 Foto: Europa 92

Osim u raznim nijansama, Europa 92 u svojoj ponudi nudi različite modele hlača, suknji, haljina, košulja i jakni od trapera koje se lako uklapaju u svaki stil. S obzirom na to da je trgovina i za nju i za njega, lako možemo pronaći i odgovarajuće modele od trapera koji će odgovarati i našem muškarcu. Kako biste pronašli model koji zadovoljava sve vaše kriterije i pristaje vašoj figuri, pri odabiru će vam pomoći njihovi Jeans Experti i olakšati vam potragu zbog koje ćete jedva čekati ovog proljeća isfurati svoje kombinacije trapera na traper.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju