Složit ćete se svi kako je udomiti psa jedna je od najplemenitijih stvari koje možete učiniti. Onih napuštenih, ostavljenih ili pak zlostavljanih zbilja ima jako puno, a velik značaj u njihovom zbrinjavanju danas imaju brojne udruge, azili, volonteri.

No, činjenica je da bismo u tome svi trebali imati ulogu jer osim raznim oblicima donacija, pomoći možete udomljavanjem, ali za to morate biti potpuno spremni i informirani.

Pa, ako ste jedni od onih koji o tome intenzivno promišljaju i žele prijatelja za cijeli život, a pritom imate neke nedoumice, pozivamo vas da u subotu, 13. svibnja u 11:30 sati dođete na Wooftop Pawty u zagrebački Out Garden Rooftop Bar, Ilica 16.

Na krovnoj terasi s pogledom na Zagreb održat će se prigodna radionica za buduće, ali i sadašnje vlasnike pasa u sklopu koje će svi prisutni doznati korisne informacije o procesu udomljavanja, ali i trikove za one koji već imaju psa.

Glavnu ulogu u tome imat će Janko Marijan, licencirani trener pasa i član Alfa Canis udruge za školovanje ljudi i pasa.

Wooftop Pawty Wooftop Pawty (Foto: PR)

Ako tko zna kako je to udomiti jednog psa, pa drugog i trećeg, onda je to Marijan koji je psima intenzivno posvetio posljednjih sedam godina. Svoja znanja, vještine i ljubav prema njima usmjerio na individualni rad jedan na jedan, te je krenuo raditi samostalno.

Wooftop Pawty Wooftop Pawty (Foto: PR)

Cilj radionice nam je educirati građane, potaknuti ih na udomljavanje i objasniti što podrazumijeva odgovorno vlasništvo, promicanje humanog postupanja prema njima, kao i razvijanje pozitivnog odnosa prema životinjama, poručio je Marijan koji će se osvrnuti detaljno na proces udomljavanja, kao i na to o čemu sve budući vlasnik treba voditi računa kod odabira vrste te brige o njemu.

Pasmina koja na prvi pogled izgleda plaho, a zapravo je među najhrabrijima Pekinezeri Pekinezeri Pekinezeri +8 Pekinezeri

Za glazbeni dio i dobru atmosferu Wooftop Pawtyja bit će zaslužen Bizzo. Ulaz je besplatan, a pozvani ste svi - i vi i vaši ljubimci.

Wooftop Pawty Janko Marijan (Foto: PR)

"Leteći odred": Tri psa iz osječkog azila hodaju pomoću kolica i ukrast će vaše srce Leteći odred iz osječkog azila Leteći odred iz osječkog azila - 8 Leteći odred iz osječkog azila +6 Leteći odred iz osječkog azila

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju