Poznati sportski brend adidas i etablirani fitness klub MoFit u centru Zagrebu na lokaciji Ilica 21, otvorili su multifunkcionalni prostor za trening, co-working te showroom namijenjen novim adidasovim kolekcijama.

Galerija U Zagrebu otvoren adidas Sports Studio (Foto: zadovoljna.hr) - 6 U Zagrebu otvoren adidas Sports Studio (Foto: zadovoljna.hr) - 5 U Zagrebu otvoren adidas Sports Studio (Foto: zadovoljna.hr) - 4 +6 U Zagrebu otvoren adidas Sports Studio (Foto: zadovoljna.hr) - 3

Ovaj jedinstven prostor koji se nalazi na trećem katu najvećeg adidasovog dućana u Hrvatskoj proteže se na 260 metara kvadratnih, a namijenjen je svima onima koji za svoj zdrav način življenja i vježbanja žele pronaći novu razinu treninga, stila i inovativnosti.

Osim kvalitetnih, stručnih i provjerenih treninga koje će voditi istaknuti partneri iz MoFita, adidas pokreće i posebnu trening platformu pod nazivom adidas Women koje će voditi jedne od najpopularnijih trenerica u Hrvatskoj, Marija Andrijašević te Andrea Solomun.

Prijave su otvorene na www.sportsstudio.hr.

U Zagrebu otvoren adidas Sports Studio (Foto: zadovoljna.hr) - 7 U Zagrebu otvoren adidas Sports Studio (Foto: zadovoljna.hr) - 7 Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju