Neki nam učitelji ostanu u posebno lijepom i toplom sjećanju, uz njih su škola i učenje puni razumijevanja i radosti, a učenicima jedne osnove škole u Rijeci školske dane uljepšava učiteljica u produženom boravku koja je za svoje đake na početku nove školske godine priredila poseban dar – pismo i uz njega paketić za "prvu pomoć".

Kako bi svojim đacima olakšala početak nove školske godine i na neki način proslavila njihov dolazak u treći razred, učiteljica u produženom boravku jedne riječke osnovne škole poklonila im je pismo i uz njega pribor za "prvu pomoć". Pismo učiteljice, koja je ipak željela ostati anonimna, na Facebooku je objavila mama jedne učenice uz riječi "Svima vam želim ovakav poklon".

Učenicima jedne osnove škole u Rijeci školske dane uljepšava učiteljica u produženom boravku koja je za svoje đake na početku nove školske godine priredila poseban dar.

Što je učiteljica iz Rijeke poručila svojoj učenici i kakvo joj je iznenađenje priredila, pročitajte u nastavku:

Draga moja učenice!

Na početku ove nove školske godine želim ti čestitati jer si postala učenica trećeg razreda! A to, svi znamo, nije mala stvar! Trebalo je puno truda i napora da bi se došlo do 3. razreda: od onih početnih nejasnoća oko pisanja slova i brojeva, preko tablice množenja i dijeljenja pa sve do učenja svega i svačega iz prirode i društva...

No, sad si tu. U trećem razredu. Na samom početku uz ovo ti pismo poklanjam i nekoliko stvari za koje mislim da će ti trebati u novoj školskoj godini...

Učiteljica jedne osnovne škole u Rijeci poklonila je svojim đacima pismo i mali dar 'Trebalo je puno truda i napora da bi se došlo do 3. razreda', napisala je učiteljica (Foto: Facebook)

- ČAČKALICA – kako bi ti dala do znanja da na putu kroz četvrti razred pokupiš sve dobro, čak i najmanju sitnicu koju uočiš kod svojih prijatelja i poneseš sa sobom u život
- FLASTER – želim ti poručiti da sam uvijek tu da ti pomognem
- RASTEZLJIVA GUMICA – svi se trebamo malo 'rastegnuti' i prilagoditi jedni drugima
- ČOKOLADICA – KAD SE UMORIŠ, SLOBODNO NAPRAVI PAUZU I POJEDI ČOKOLADICU
- GUMICA – želim ti poručiti da sam svjesna kako svi griješimo i da je to u redu jer greške možemo izbrisati, popraviti
- MARAMICA – možda ćemo trebati obrisati i poneku suzu u ovoj školskoj godini
- PERLICE – želim ti poručiti kako si ti za mene vrijedna i posebna poput bisera

Jedan ravnatelj škole napisao je pismo roditeljima koje je postalo viralno Pismo ravnatelja roditeljima: "Recite djeci da ne moraju biti liječnici ili inženjeri da bi bili sretni"

Poruka učenika učiteljici Ani koja je nasmijala Facebook Ma sve mu je oprošteno! Poruka učiteljici Ani koja je tako slatko nasmijala Facebook

Nadam se da će ti ovaj pribor za 'prvu pomoć' u trećem razredu uvijek biti u blizini i da ćeš zajedno s porukama koje nosiš sa sobom dobro iskoristiti.

Dobro došla u treći razred!

Tvoja učiteljica

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju