Među 160 pasa koji u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu čekaju dom je i 16-mjesečna Lia, preslatka križanka terijera, prava dobrica kojoj je jedina želja za Božić da je netko udomi

Galerija Preslatka 16-mjesečna Lia iz Dumovca traži dom - 6 Preslatka 16-mjesečna Lia iz Dumovca traži dom - 7 Preslatka 16-mjesečna Lia iz Dumovca traži dom - 3 +3 Preslatka Lia obožava provoditi vrijeme s volonterima u Dumovcu, ali najsretnija bi bila kada bi pronašla dom A kad ću ja otići svojoj kući?, kao da pita preslatka Lia dok vas gleda svojim krupnim očima punima nade. Mlada križanka terijera od svega 16 mjeseci završila je u Dumovcu, a možete zamisliti koliko se pitanja vrzmalo po toj lijepoj glavici kada se krajem listopada našla u azilu u kojem život nije nimalo lak.

Među 160 pasa koji u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu čekaju dom je i 16-mjesečna Lia, preslatka križanka terijera, prava dobrica kojoj je jedina želja za Božić da je netko udomi

Život Liu dosad nije mazio, a ona je toliko željna maženja, ljubavi i pažnje! Željna je čovjeka kojem će biti vjerna prijateljica puna zahvalnosti što joj je pružio ono za čime čeznu svi napušteni i nezbrinuti psi - topli dom.

Lijine znatiželjne, tople oči govore sve ono što ona sama ne može - koliko vjeruje čovjeku i koliko puno ljubavi može dati. Ova slatkica osvaja svojim vedrim temperamentom i zaigranošću, a dobro je znati i da je izrazito prijateljski raspoložena prema ljudima.

Provoditi vrijeme s ljupkom Lijom za volontere u Dumovcu poseban je užitak, a vraćanje u kavez trenutak kojeg žele što duže odgađati. Ipak, on svaki put mora doći... I tako će biti sve dok Lia ne ode iz Dumovca, sve dok ne ode u svoj novi dom gdje će uživati kao član obitelji.

Kavez u azilu nikako nije mjesto na kojem bi Lia htjela dočekati Božić. Zato nazovite sklonište u Dumovcu na broj 01 2008 354 gdje može dobiti sve informacije o ovoj medenoj kujici koja će svom novom vlasniku život sigurno učiniti ljepšim.
Preslatka 16-mjesečna Lia iz Dumovca traži dom - 7 Lia je prava dobrica izrazito prijateljski raspoložena prema ljudima (Foto: Ksenija Balta)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju