Na skrbi Udruge za zaštitu i dobrobit životinja Indigo je i predivna belgijska ovčarka Zumba, karakterno vrlo draga ljepotica koja traži dom

Galerija Belgijska ovčarka Zumba traži dom Belgijska ovčarka Zumba traži dom - 8 Belgijska ovčarka Zumba traži dom - 5 +4 Zumba je lani u Zagrebu istrčala utrku Mliječna staza Možda zvuči nevjerojatno, ali predivna belgijska ovčarka Zumba već duže vrijeme traži novi dom. Dok ga ne pronađe, o Zumbi skrbi Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo gdje se ova šestogodišnja ljepotica pokazala kao vrlo druželjubiva i s ljudima i psima te u šetnje, ističe predsjednica Udruge Indigo Jasenka Pavić, ide u svim mogućim kombinacijama što se pasa i ljudi tiče.

Na skrbi Udruge za zaštitu i dobrobit životinja Indigo je i predivna belgijska ovčarka Zumba, karakterno vrlo draga ljepotica koja traži dom

Pod Zumbinim budnim okom nema nikakvih problema u izlascima, nema svađe među psima, prebjega u drugo dvorište, 'bahatog' uzimanja loptice – Zumba sve to sasiječe u korijenu. Zumba je dama u najboljim godinama jako zainteresirana za sve moguće aktivnosti pa i onu popularnu u pasa 21. stoljeća, takozvano krevetarenje, sa smiješkom govori Jasenka.

Zumba je lani u Zagrebu istrčala i utrku Mliječna staza u organizaciji UNICEF-a kojom se podržava osnivanje prve banke humanog mlijeka koja će prijevremeno rođenim bebama omogućiti najbolju moguću skrb.
Belgijska ovčarka Zumba traži dom - 1 Zumba je lani u Zagrebu istrčala utrku Mliječna staza (Foto: Udruga Indigo)

Zumba se u Udruzi Indigo pokazala kao pas koji se pod dobrim vodstvom može slagati sa svima. Ipak, definitivno nije pas za nekoga tko do sada nije imao psa i tko ne poznaje pse jer bi Zumba, kako kaže predsjednica Indiga, vrlo brzo vodu na svoj mlin natjerala.

Ako vam u kući nedostaje savršen pas kao što je Zumba, molim javite nam se porukom na našoj Facebook stranici Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Zumba je cijepljena, čipirana i sterilizirana, poručuje Jasenka Pavić.
Belgijska ovčarka Zumba traži dom - 8 Belgijska ovčarka Zumba dobro se slaže i s ljudima i s drugim psima (Foto: Udruga Indigo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju