Udruga SOS Dječje selo Hrvatska u potrazi je za novom generacijom SOS mama i SOS teta. Nakon 30 godina stvaranja sigurnog i brižnog doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi SOS mame spremaju se u zasluženu mirovinu, pa se pokazala potreba za novim zaposlenicima.

Tim povodom pokrenuli su kampanju pod nazivom Budi dio koji nedostaje s ciljem da privuku hrabre i predane osobe od povjerenja koje su spremne svoj život posvetiti djeci u potrebi.

Biti dijete ponekad nije lako. Osjećati se neprihvaćeno, neshvaćeno, izgubljeno. Svako dijete zaslužuje odrastati u okruženju punom ljubavi, sigurnosti i pažnje.

Punih 30 godina Udruga SOS Dječje selo Hrvatska ostvaruje misiju pružanja brižnog doma za svako dijete. Ona ne bi bila izvediva bez SOS mama – osoba koje su svoj život posvetile brizi za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nakon 30 godina djelovanja u potrazi su za novom generacijom SOS mama i SOS teta.

Tražimo hrabre, predane osobe od povjerenja koje će postati SOS mame i pružiti topli dom, osmijeh i sigurnost djeci u potrebi, napominju iz Udruge SOS Dječjeg sela Hrvatska. 

Svim zainteresiranima želimo poručiti da u SOS Dječjem selu tvoj rad postaje tvoja svrha. Tvoj osmijeh postaje dječja radost i možda si upravo ti dio koji nedostaje.

Neka tvoja ljubav i briga oblikuju budućnost djece.

Zaposlite se u SOS Dječjem selu Hrvatska i budite promjena koju želite vidjeti u svijetu.

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave na internetskoj stranici Budi dio koji nedostaje – SOS Dječje selo Hrvatska (sos-dsh.hr), na e-mail posao@sos-dsh.hr ili da nas nazovu na: 095 31 21 888.

Grije srce: Priča o hrabroj djevojci iz SOS Dječjeg sela koja otkriva najdirljivije trenutke svojeg djetinjstva +0 ČARLI Sretno djetinjstvo

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju