Oni koji još uvijek rade od kuće ove će godine biti u mogućnosti spojiti ugodno s korisnim i provesti koji tjedan više na obali. Umjesto terase ili balkona ured može postati i plaža. Za sve takve sretnike izdvojili smo sedam prekrasnih plaža s dobrim Wi-Fijem.

Galerija Asus Vivobook ima mogućnost iznimno brze pohrane i pristupa podacima Uz Asus Vivobook možete raditi bilo gdje Asus Vivobook +0 Asus Vivobook je tanak i lagan, brzo se puni i ima full HD ekran

Rad uz zvukove valova i miris borove šume odmah je lakši. Kad još tome dodate dobar laptop i jak internetski signal, nema razloga da produktivnost ne bude na zavidnoj razini. Hrvatska zaista ima mnoštvo plaža koje imaju restorane, barove ili kafiće koji su opremljeni bežičnim internetom i imaju mobilnu pristupnu točku (hotspot) te sve što vam može zatrebati odlučite li ured preseliti na plažu. Mi smo za vas izdvojili sedam plaža na koje možete otići raditi ili samo uživati.

Odlučite li se na rad s obale, laptop koji jednako dobro zadovoljava poslovne i privatne potrebe visoko je na listi prioriteta. Malo smo istražili i u Linksu pronašli Asus Vivobook, laptop koji nam se čini poprilično svestranim. Za početak ima mogućnost iznimno brze pohrane i pristupa podacima, što je bitno onima koji svakodnevno izmjenjuju tablice i podatke s kolegama. Odličan je pomoćnik za rad jer je tanak i lagan, pa samim time i lako prenosiv, toliko se brzo puni da možete napuniti 60 posto baterije u 49 minuta. Uz to zauzima malo radnog prostora, pa rad iz kafića ili krila nije problem, a ovisno o potrebama možete odabrati između dvije veličine ekrana. Ni sastanci mu nisu izazov jer isporučuje iznimno visoku brzinu bežičnog prijenosa podataka kako bi sudjelovao u kvalitetnim videopozivima i lakše baratao velikim datotekama.

Asus Vivobook ima mogućnost iznimno brze pohrane i pristupa podacima Asus Vivobook ima mogućnost iznimno brze pohrane i pristupa podacima Foto: PR

Nakon posla možete uživati u glazbi jer za jedan laptop Asus Vivobook ima zavidan zvuk, odnosno visokokvalitetan zvučni sustav koji je certificirao Harman/Kardon. Ako vama ili nekome od vaših sustanara ponestane akcije, možete ga iskoristiti i za igranje igrica. Također, sve fotografije koje napravite na moru možete prenijeti na njega i uživati u krasnim prizorima jednom kad se vratite doma jer njegov full HD ekran nudi široke kutove gledanja i izvanrednu reprodukciju boja, za još življi i raskošniji prikaz. To će posebno doći do izražaja u videoformatu, stoga svakako snimite koji klip za uspomenu.

Asus Vivobook je tanak i lagan, brzo se puni i ima full HD ekran Asus Vivobook je tanak i lagan, brzo se puni i ima full HD ekran Foto: PR

Plaža Pokonji dol, Otok Hvar

Ova plaža ima i stijene, i mol, i šljunak, i borove, ali najviše od svega oduševit će vas tirkizno more. Plaža Pokonji dol najveća je šljunčana plaža na Hvaru pa možete biti sigurni da ćete osim dobrog Wi-Fija ovdje moći raditi uz ukusna jela iz obližnjih restorana. Na plaži možete uživati u hladu ili pod suncobranima, a kad poželite napraviti pauzu, imate mogućnost iznajmiti kanu ili pedaline i razgledati obližnje uvale. Samo se pobrinite da svoj laptop tada ostavite na sigurnom mjestu.Plaža Labadusa, Čiovo

Ova pretežito šljunčana plaža nalazi se u mjestu Okrug Gornji. Osim što tamo možete raditi u hladu i kupati se u kristalno čistom tirkiznom moru, u blizini se nalazi prekrasan bar u kojem možete unajmiti krevet s baldahinom i počastiti se koktelom nakon radnog dana.

Plaža Lovišća, Otok Murter

Ova dugačka šljunčana plaža ima i betonski dio koji će odgovarati onima koji ne vole da ih lagano bocka šljunak po stopalima dok hodaju od mora do svog privremenog ureda pod suncem. Hladovine ima napretek, a ako poželite raditi za stolom, preselite se u obližnji kafić ili restoran.

Plaža Zlatni rat, Otok Brač

Ova prekrasna plaža ima Wi-Fi hotspot i predivnu šumicu za rad, a kad vam se ukaže prilika da zaklopite laptop, možete se okupati na kristalno čistoj mirnoj strani (lijevoj) ili se razbacati na valovima (desno).Plaža Krvavica, Krvavica

Prekrasna bijela šljunčana plaža nalazi se pored borove šume pa vam hladovine neće nedostajati. Ako se nađete u Makarskoj ili Baškoj Vodi, nemojte propustiti posjet ovoj plaži, uz koju ćete pronaći kafić i restoran. Na radu s ove lokacije sigurno će vam zaviti kolege s druge strane Zoom sastanka.

Plaža Lučica, Tučepi

Ova popularna šljunčana plaža nalazi se u samom centru tog malog primorskog grada, što znači da je i parking u blizini. Na plaži se nalazi mnoštvo sadržaja za sve uzraste, ali i ono najvažnije – ima dobar Wi-Fi.Plaža Borik, Zadar

Oduvijek omiljeno kupalište domaćih, plaža Borik jedna je od najljepših gradskih plaža. Ona je potpuno opremljena svime što bi vam moglo zatrebati, a tamo zbilja možete provesti cijeli dan i uživati u zalasku sunca.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Links po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju