Božićni ukrasi nisu rezervirani samo za naše domove. Oni uljepšavaju gradske ulice i trgove, parkove, izloge trgovina... ali i naša dvorišta.

Galerija Božićno drvce na otvorenom Božićno drvce na otvorenom Božićno drvce na otvorenom +2 Božićno drvce na otvorenom

Ako ste vlasnik kuće ili stana s kojima u paketu idu i ljupko dvorište ili terasa, ne zaboravite i njih odjenuti u blagdansko ruho.

Jednako kao oko drvca u domu potrudite se i oko drvca u svom dvorištu kako bi vaš dom postao uistinu čarobna blagdanska lokacija.

Kod ukrašavanja božićnog drvca u dvorištu ili na terasi dobro je pripaziti na neke detalje.

Slika nije dostupna Senzacija u Galeries Lafayette: Drvce zbog kojeg je Božić u Parizu još posebniji

Slika nije dostupna Umjetna raskoš: Drvca koja izgledom pariraju pravima, a trajat će godinama

Za početak, pobrinite se za lampice, a ovisno o veličini drvca odaberite prikladnu veličinu. Ako u dvorištu imate visoko drvce, ukrasite ga većim lampicama kako bi došle do izražaja.

Prilikom odabira ukrasa pripazite na materijal. Pazite da ne izaberete ukrase kojima će naštetiti kiša, snijeg i druge vremenske nepogode.

Također, poslužite se prirodnim materijalima kao što su šišarke i češeri i sami izradite jednostavne ukrase za vaše drvce.

Ideje za blagdansko uređenje doma s kuglicama za bor - 15 Od tanjura do prozora: 15 ideja kako kuglicama ukrasiti svaki kutak u domu

Slika nije dostupna Horoskop: Kakvo je božićno drvce idealno za svaki znak?

Kada je u pitanju stil ukrašavanja, sve što se vama sviđa dobar je odabir. Vrijede ista pravila kao za drvce u vašem domu.

Na kraju, ispod drvca u dvorištu vjerojatno nećete ostaviti poklone, barem ne one prave, ali uvijek možete napraviti ukrase u obliku poklona i postaviti ih pod dvorišno drvce.

U našoj galeriji pogledajte ukrašena drvca u dvorištima koja vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije.

Božićno drvce na otvorenom Božićno drvce na otvorenom (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju