Ako želite da vaše božIćno drvce uistinu bude posebno, možda je vrijeme da sami izradite ukrase kojima ćete ga ukrasiti.

Galerija Ukras za božićno drvce Ukras za božićno drvce Ukras za božićno drvce +8 Ukras za božićno drvce

Svaki taj ukras bit će unikatan, a poogled na drvce prepuno ukrasa koji su rad vaših ruku u vama će buditi osjećaj sreće i zadovoljstva.

Osim toga, izrada ukrasa prilika je da se cijela obitelj uključi i dobro zabavi. Već ovaj vikend možete se okupiti za obteljskim stolom i početi s izradom dekoracija za vaše drvce.

Ako niste sigurni u kojem smjeru krenuti i možete li to uopće izvesti, u galeriji na početku teksta izdvojili smo 12 ukrasa za drvce koje svatko može napraviti kod kuće.

Ukras za božićno drvce Ukras za božićno drvce (Foto: Living4media)

Ideje nisu nimalo komplicirane. Morate samo nabaviti potreban materijal poput papira, drvenih štapića, dugmadi, špage, konca... Možda vam gledajući fotografije na pamet padne ii neka druga ideja.

Ukras za božićno drvce Ukras za božićno drvce (Foto: Getty Images)

U svakom slučaju, u kojem god smjeru da krenete, rezultat će biti unikatni ukrasi kojima ćete ukrasiti najposebnije drvce, a vi i svi drugi koji budu sudjelovali u ovom pothvatu dobro ćete se zabaviti.

Slađe ne može: Sami izradite neodoljivi adventski vijenac s keksićima Adventski vijenac s keksima Adventski vijenac s keksima - 5 Adventski vijenac s keksima +1 Adventski vijenac s keksima - 1

10 fotografija koje dokazuju da je ledeno plava boja savršen odabir za božićno uređenje doma Božić u ledeno plavoj boji - 10 Božić u ledeno plavoj boji - 4 Božić u ledeno plavoj boji - 5 +7 Božić u ledeno plavoj boji - 9

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju