Zagrebački centar svakog je vikenda pravo vrelo modne inspiracije. Zaljubljenice u modu ne odriču se zanimljivih modnih izdanja ni nakon pada temperatura u termometru.

Galerija Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 1 Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 3 Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 4 +2 Brineta je nosila tenisice sa skrivenom potepticom francuske dizajnerice Isabel Marant

Tople jakne i kaputi dominiraju hrvatskim ulicama i trgovinama ovih dana. U modnog sivila na zagrebačkoj špici svojom razigranom kombinacijom poglede je privlačila simpatična brineta.

Mlada dama odabrala je predimenzionirani zimski kaput u upečatljivoj zelenoj boji koji je igrao savršeni kontrast ostatku izdanja te odisao daškom mladenačke ležernosti.

Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 4 Upečatljivi kaput i tenisice sa skrivenom petom mlade dame iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ispod dugog kaputa na kopčanje s porubom koji joj je dopirao do pola lista nazirala se crna majica okruglog ovratnika i hlače širokih rasparanih nogavica.

Ovo ležerno izdanje mlada djevojka dopunila je efektnim parom tenisica. Riječ je o modelu s čičkom Balskee francuske dizajnerice Isabel Marant koje su napravljene od kombinacije baršuna i prave kože.

Isabel Marant, tenisice Balskee, 495 eura Isabel Marant, tenisice Balskee, 495 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Tenisice imaju skrivenu wedge potpeticu pa vizualno produžuju noge i cijelu figuru. Ne čudi stoga što su popularne među damama diljem svijeta.

Ovo jednostavno, ali iznimno efektno street style izdanje, mlada je dama dopunila kožnatom torbicom u crnoj boji, te s nekoliko decentnih komada nakita zlatnog sjaja.

Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 3 Crna odjeća i modni dodaci igrali su kontrast upečatljivoj boji kaputa (Foto: Josip Moler/Cropix)

Minica je glavna zvijezda u fantastičnom izdanju ove zgodne dame iz Zagreba Boohoo, 12,67 EUR Zara, 29,99 EUR adidas Originals, 32,95 EUR +7 Simply Be, 44 EUR

Mama iz centra Zagreba tako dobro spojila i eleganciju i udobnost, stil za peticu! Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 1 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 2 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 3 +2 Mama sa zagrebačke špice u vunenoj suknji iz Hugo Bossa i Hermesovim čizmama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju