U zagrebačkoj uličnoj modi mogu se vidjeti raznorazna izdanja u tenisicama, a sunčana jesen idealna je za nošenje najdražih tenisica. Na zagrebačkim ulicama jedan model tenisica neupitno dominira i street stylerice ga nose uz razne odjevne komade.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 15 Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 19 Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 24 +22 Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama

Kada žele maksimalnu udobnost, a ne žele se odreći elegancije, mnoge dame posežu za bijelim tenisicama. One su sinonim za sportski stil s daškom profinjenosti i ležernu eleganciju, pa će bijele tenisice rado obuti i žene koje inače preferiraju visoke potpetice.

Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 20 U zagrebačkim street style kombinacijama mogu se vidjeti raznorazni modeli bijelih tenisica (Foto: Josip Moler/Cropix)

U zagrebačkim street style kombinacijama mogu se vidjeti raznorazni modeli bijelih tenisica, čisto bijelih ili s detaljem u nekoj drugoj boji. Sjajno pristaju uz haljine i suknje te, naravno, uz gotovo svaki model hlača.

Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 9 Bijele tenisice sinonim su za sportski stil s daškom profinjenosti i ležernu eleganciju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Od 19,99 eura: 10 modela bijelih tenisica iz trgovina Bijele tenisice Elviton (Planet Obuća), 29,90 eura Skechers (Rodea), 115,95 eura +7 Venice (Deichmann), 34,99 eura

Prije najavljenog zahladnjenja iskoristite još malo toplog i sunčanog vremena za nošenje omiljenih bijelih tenisica, a street style inspiraciju pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 11 Kada žele maksimalnu udobnost, a ne žele se odreći elegancije, mnoge dame posežu za bijelim tenisicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 5 Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ulična moda iz centra Zagreba u bijelim tenisicama - 23 Bijele tenisice rado će obuti i žene koje inače preferiraju visoke potpetice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zgodna mama iz centra Zadra u mrežastim gležnjačama koje će podići svaku kombinaciju Zadarske ulice pravo su vrelo modne inspiracije Mrežaste gležnjače efektan su dodatak svakog stajlinga Zgodna mama u mrežastim gležnjačama u Zadru +0 Gianvito Rossi, Helena mrežaste gležnjače rasprodane su

Ljepotica sa zagrebačke špice u čizmama koje će zasjeniti svaku minicu Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 2 Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 3 Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 4 +5 Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju