Dobre cipele mogu podići cijelu kombinaciju. Ovu tvrdnju najbolje dokazuju modno osviještene dame na hrvatskim ulicama.

Galerija Zadarske ulice pravo su vrelo modne inspiracije Mrežaste gležnjače efektan su dodatak svakog stajlinga Zgodna mama u mrežastim gležnjačama u Zadru +0 Gianvito Rossi, Helena mrežaste gležnjače rasprodane su

Gianvito Rossi u svojoj kolekciji za proljeće / ljeto 2019. godine predstavio je gležnjaču nadahnutu izgledom mrežaste čarape.

Rezultat su bile čizmice Helena na vezanje s potpeticom od 8,5 centimetara i otvorom na prstima, a koje su i dalje rado viđeni komad u street style kombinacijama.

Gianvito Rossi, Helena mrežaste gležnjače rasprodane su Gianvito Rossi, Helena mrežaste gležnjače rasprodane su (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Pokazala je to zgodna mama sa zadarskih ulica koji je odabrala upravo par mrežastih gležnjača za šetnju sa svojim mališanom.

Ovaj tip obuće sjajno se uklopio u njezin crno-bijeli stajling. Sparila ih je uz bijelu pletenu mini haljinu A kroja s volanima koju je začinila tankim remenom.

Zgodna mama u mrežastim gležnjačama u Zadru Zgodna mama u mrežastim gležnjačama u Zadru (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Izdanje je zaokružila s crnom kožnatom torbicom, parom predimenzioniranih sunčanih naočala i nekoliko upečatljivih komada nakita.

Ljepotica sa zagrebačke špice u čizmama koje će zasjeniti svaku minicu Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 2 Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 3 Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 4 +5 Ulična moda Zagreb bajkerske čizme Miu Miu - 1

Haljina poput druge kože koju je bilo nemoguće ne primijetiti na zagrebačkoj špici Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba - 8 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju