Uz raznorazne modele sandala, natikača i tenisica, u street style kombinacijama iz centra Zagreba zapazili smo i jedne vrlo efektne ljetne čizme. Nosi ih atraktivna plavuša koja ih je kombinirala uz haljinu mini kroja.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba u ljetnim čizmama - 4 Ulična moda iz centra Zagreba u ljetnim čizmama - 2 Ulična moda iz centra Zagreba u ljetnim čizmama - 3 +8 Zagrebačka street stylerica nosi mini haljinu španjolskog brenda Desigual

Slatke ljetne haljinice omiljeni su odjevni komad tijekom najtoplijega godišnjeg doba, a kada su ukrašene cvjetnim uzorkom, izgledaju još više ljetno.

Plavokosa dama koja se prošetala središtem Zagreba za svoj street style odabrala je mini haljinu s krupnim cvjetnim dezenom suncokreta i drugog cvijeća. Šareno cvijeće na bijeloj podlozi čini model itekako upečatljivim, kao i sam kroj, koji je uzak, bez rukava i četvrtastog izreza.

Ulična moda iz centra Zagreba u ljetnim čizmama - 2 Zagrebačka street stylerica nosi haljinu brenda Desigual i ljetne čizme (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz veselu haljinicu španjolskog brenda Desigual zagrebačka street stylerica kombinirala je visoke ljetne čizme s prorezima. Nosila je model u bež nijansi na tanku visoku potpeticu i vezanje, a zaista je riječ o možda najefektnijoj vrsti ljetne obuće.

Za dodatni dojam ženstvenosti stajlingu je dodala torbicu ružičaste boje, nekoliko komada nakita i sunčane naočale mačkastih okvira. Šarmantni osmijeh te zgodne žene daje do znanja da se u onome što nosi osjeća dobro, lijepo i samopouzdano.

Ulična moda u centru Zagreba Ulična moda iz centra Zagreba u sandalama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Štikle su spektakl: Izdanje iz centra Zagreba koje dokazuje da glamur nije samo za večer Ulična moda u Zagrebu u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama - 3 Ulična moda u Zagrebu u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama - 1 Ulična moda u Zagrebu u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama - 2 +2 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu iz online trgovine Mona

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju