Najdraža boja lutke Barbie je ružičasta, a s obzirom na popularnost filma "Barbie" nismo odoljeli spomenuti to kada smo vidjeli ovu street style damu koja je u haljini jarke nijanse ružičaste boje prošetala centrom Zagreba. Kao i Barbie, i ona ružičastu nosi savršeno, ta boja baš lijepo komplimentira njezinoj puti i tamnoj boji kose.

Galerija Ulična moda u Zagrebu u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama - 3 Ulična moda u Zagrebu u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama - 1 Ulična moda u Zagrebu u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama - 2 +2 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu iz online trgovine Mona

Ružičasta je jedna od najženstvenijih boja, a posebno ju je popularizirala lutka Barbie koja bez barem malo ružičaste (a može i puno) ne izlazi iz kuće. I za sređenu damu iz centra Zagreba ružičasta je kao stvorena, a i pravo je osvježenje vidjeti street style kojim dominira ta vrlo uočljiva boja.

Ulična moda u Zagrebu u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama - 1 Zagrebačka street stylerica u ružičastoj haljini i vrtoglavim štiklama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tamnokosa street stylerica nosila je dugačku ružičastu haljinu iz online trgovine Mona u čijem se dizajnu ističe prorez ispod grudi s ukrasnim zlatnim alkama. Na taj način stvoren je kroj haljine od dva zasebna odjevna komada, crop-topa u stilu bluze dugih rukava te suknje lepršavog kroja. Gornji dio haljine ima klasičnu veću kragnu i zlatne gumbe, a kroj savršeno pristaje ovoj lijepoj ženi.

Zagrebačka street stylerica nosi štikle brenda La Guardia, model Amalia u boji šampanjca Zagrebačka street stylerica nosi štikle brenda La Guardia, model Amalia u boji šampanjca (Foto: Instagram@laguardiamoda)

I štikle su prava senzacija, a riječ je o sandalama boje šampanjca brenda La Guardia. Zagrebačka street stylerica nosi model Amalia s debelom platformom od špage, tankom visokom potpeticom i tankim remenčićem za kopčanje oko gležnja. Štikle su ukrašene biserima i kamenčićima koji im daju dodatan dojam luksuza.

Glamurozno modno izdanje za dan dodatno je podigla ručnim satom ukrašenim svjetlucavim kamenčićima, smeđom torbicom s metalnim lancem i velikim sunčanim naočalama četvrtastih okvira.

Bijelo izdanje iz Dubrovnika ima sve što je potrebno da bi bilo nosivo od jutra do večeri Ulična moda u Dubrovniku - 9 Ulična moda u Dubrovniku - 10 Street stylerica iz Dubrovnika nosi natikače modne kuće Chanel +7 Ulična moda u Dubrovniku - 4

Maksi haljina koja putenoj ljepotici iz centra Zagreba stoji bolje nego modelu Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 Ulična moda u centru Zagreba - 3 +12 Ulična moda u centru Zagreba - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju