Ljetni mjeseci još su ljepši uz street style kombinacije dama koje svakodnevno uljepšavaju ulice naših gradova, a jedno takvo izvrsno izdanje za vruće dane pokazala je zgodna brineta koja je u društvu prijateljice prošetala središtem Zagreba.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba - 8 +6 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu s prorezima američkog brenda Simkhai

Haljine su mnogim ženama omiljeni odjevni komad za ljetna street style izdanja, pa na ulicama naših gradova možemo vidjeti raznorazne modele koji nas inspiriraju i u slaganju vlastitih odjevnih kombinacija. Jednu itekako efektnu, a opet vrlo nosivu haljinu odjenula je mlada žena koja je s osmijehom na licu prošla središtem Zagreba.

Nosila je model koji prati liniju tijela sašiven od rastezljivog rebrastog materijala, odnosno tankog pletiva s uzorkom u stilu vodenih boja koje se prelijevaju. Zagrebačka street stylerica nosi kreaciju američkog modnog brenda Simkhai, kojeg je 2010. godine osnovao dizajner Jonathan Simkhai.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Zagrebačka street stylerica nosi haljinu s prorezima američkog brenda Simkhai (Foto: Josip Moler/Cropix)

U gornjem dijelu haljina ima deblje naramenice i klasičan okrugli izrez, a posebno je zanimljiva u predjelu struka gdje se nalaze prorezi, dok na sredini ima detalj u obliku čvora. Sa strane se nalaze tanke trakice koje spajaju gornji i donji dio haljine, koji prianja uz tijelo te seže tik do ispod koljena.

Elegantne crne natikače s isprepletenim remenčićima i ravnim potplatom bile su dovoljne za tip-top dojam, čemu je svakako pridonijela i crna torbica klasičnog dizajna s dugačkim zlatnim lancem za nošenje preko ramena. Sunčane naočale okruglih okvira s efektnim lančićem i decentan zlatni nakit baš su lijepo zaokružili ljetni street style zvijezde ove modne priče iz centra Zagreba.

Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu s prorezima američkog brenda Simkhai Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu s prorezima američkog brenda Simkhai (Foto: www.therealreal.com)

I dama s kojom je bila u društvu zaslužuje stilsku peticu. I ona je nosila odjevni komad s prorezima, i to svijetle traperice širih nogavica s prorezima na predjelu struka te uz njih bijeli rebrasti crop-top i djelomično lakirane crne cipele.

Još odlične ljetne ulične mode iz centra Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Plavuša iz Velike Gorice: Najženstveniji model haljine kojem su fine sandale savršen par Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a +5 Street stylerica iz Zagreba u ženstvenoj haljini iz H&M-a

Splićanka u Zagrebu u modnim komadima s kojima se žene ne moraju pitati što danas odjenuti Ulična moda u centru Zagreba Ulična moda u centru Zagreba Ulična moda u centru Zagreba +2 Ulična moda u centru Zagreba

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju