Zagrebačke ulice i ovoga su se ljeta pretvorile u malu modnu pistu. Kreativne kombinacije inspiriraju nas za slaganje vlastitih modnih odabira, a već kratkim pogledom na šetačice s glavnog gradskog trga možemo zaključiti da su Hrvatice modno osviještene žene.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba Ulična moda u centru Zagreba Ulična moda u centru Zagreba +2 Lucija iz Splita za svoj street style odabrala je sandale s platformom

Iako su ljetni mjeseci savršeno vrijeme za modne eksperimente, neke dame vole ići na sigurno.

Jedna takva kombinacija privukla nam je pažnju i ovoga puta. Simpatična Lucija iz Splita za šetnju Zagrebom spojila je klasične odjevne komade, a njihova kombinacija na kraju je ispala pravi primjer capsule garderobe.

Ulična moda u centru Zagreba Zagrebački street style Lucije iz Splita (Foto: Slaven Janđel)

Traperice visokog struka i ravnog kroja lagano širih nogavica u klasičnoj tamnoplavoj boji odlično je uparila s košuljom cvjetnog motiva i tako u Zagreb iz Splita donijela malo boje mora.

Savršen par klasičnim trapericama ovoga su puta bile crne sandale na deblju platformu.

Chunky primjerci jedan su od glavnih trendova kod mlađe generacije, a odličan su odabir jer se mogu  kombinirati u nešto svečanijim, ali i u svakodnevnim prilikama, poput šetnje gradom.

Lijepa Dalmatinka kombinaciju je nadopunila crnom, vrećastom torbom te crnim remenom. Kosu je jednostavno raspustila, a sve je zaokružila sunčanim naočalama koje joj baš dobro stoje.

Ulična moda u centru Zagreba Lucija iz Splita nosi jednostavnu, a tako efektnu modnu kombinaciju (Foto: Slaven Janđel)

I traperice su mrak: Top koji je sve drugo na zagrebačkoj špici bacio u drugi plan Upečatljivo zagrebačko street style izdanje Upečatljivo zagrebačko street style izdanje Upečatljivo zagrebačko street style izdanje +2 Upečatljivo zagrebačko street style izdanje

Cjelokupnoj kombinaciji malo boje je dodala s nježnim ružem u narančastoj nijansi te decentim zlatnim naušnicama. 

Traperice i visoka moda? Neočekivan spoj u kolekciji modne kuće Valentino Valentino, haute couture, jesen 2023. godine Valentino, haute couture, jesen 2023. godine Valentino, haute couture, jesen 2023. godine - 1 +11 Valentino, haute couture, jesen 2023. godine - 2

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju