Lijepo, sunčano vrijeme u Dubrovniku izmamilo je brojne Dubrovčane i goste na Stradun koji već pomalo vrvi šetačima. Produženi uskrsni vikend bio je uvertira u gužve koje će sa sve toplijim vremenom i sve višim temperaturama uskoro zavladati glavnom dubrovačkom ulicom te nas uvesti u još jednu uzbudljivu turističku sezonu.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 5 Ulična moda u Dubrovniku - 1 Trudnica iz Dubrovnika nosi torbu modne kuće Burberry +8 I Blake Lively je u seriji 'Tračerica' nosila torbu Orchard modne kuće Burberry

A Stradun je uljepšala i zgodna trudnica koja je prošetala središtem Dubrovnika, odjevena u haljinu koja je istaknula njen trudnički trbuščić. Za sunčan dan odabrala je ljubičastu haljinu od tanjeg, rastezljivog pletiva dužine do ispod haljina i s rasporom sa strane.

Ulična moda u Dubrovniku - 1 Street style trudnica iz Dubrovnika u ljubičastoj haljini (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Haljina ima V izrez te tanki remen od istog materijala od kojeg je i haljina s metalnom kopčom. Uz haljinu kombinirala je tamnosivu jaknicu od materijala nalik tvidu, a od obuće crne mokasinke s metalnom kopčom, uz koje je nosila najlonke boje kože.

Ljubiteljima mode posebno je zanimljiva njezina vintage šik torbica s potpisom britanske modne kuće Burberry. Riječ je o modelu Orchard koji je predstavljen 2012. godine, a u jeku njegove popularnosti nosile su ga i slavne žene poput Blake Lively, Emme Stone i Rosie Huntington-Whiteley.

I Blake Lively je u seriji 'Tračerica' nosila torbu Orchard modne kuće Burberry I Blake Lively je u seriji 'Tračerica' nosila torbu Orchard modne kuće Burberry (Foto: Profimedia)

Torba inspirirana ladanjskim stilom dolazi u nekoliko veličina, a trudnica iz Dubrovnika nosi onu srednje veličine izrađenu od zrnate kože crvene boje.

Trudnica iz Dubrovnika nosi torbu modne kuće Burberry Trudnica iz Dubrovnika nosi torbu modne kuće Burberry (Foto: shop.rebag.com)

U fotogaleriji na početku teksta čekaju vas i druga izdanja ulične mode prvog travanjskog vikenda u Dubrovniku

Ulična moda u Dubrovniku - 4 Ulična moda u Dubrovniku (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Brineta iz Bogovićeve: Print na haljini sam je po sebi dovoljno opasan, a tu je još i visoki raspor Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 11 +9 Zagrebačka street stylerica nosi torbicu američkog dizajnera Marca Jacobsa, model The Snapshot

Dama iz Dubrovnika: Prozirni kaput glavna je zvijezda izdanja koje slavi bijelu boju Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 2 Ulična moda u Dubrovniku - 4 +3 Ulična moda u Dubrovniku - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju