Severina Vučković slavila je na sinoćnjoj dodjeli nagrada Zlatni Studio pobijedivši u kategoriji pjevačice godine. Plijenila je pažnju svojim elegantnim izdanjem, koje brojne dame biraju upravo za crveni tepih.

Galerija Severina Vučković na Zlatnom studiju 2024. godine - 3 Severina Vučković na Zlatnom studiju 2024. godine - 1 Severina Vučković na Zlatnom studiju 2024. godine - 2 +2 Severina je primila nagradu za pjevačicu godine

Severina Vučković privlačila je poglede na dodjeli nagrada u dugoj večernjoj haljini napravljenoj od viskoze i satena u crnoj boji.

Točnije, nosila je model Medusa ’95 talijanske mode kuće Versace s visokim prorezom na prednjem dijelu koji je na suptilan način naglasio njezinu ženstvenu figuru.

Severina Vučković na Zlatnom studiju 2024. godine - 1 Severina je za dodjelu nagrada odabrala crnu haljinu modne kuće Versace (Foto: Vedran Peteh/Cropix)

Crne haljine omiljen su izbor brojnih dama za svečane prilike – u njima žene uvijek izgledaju lijepo i elegantno.

Severina je crnu haljinu sparila s prozirnim natikačama napravljenima od PVC-a te vrtoglavo visokim potpeticama od 11 centimetara koje vizualno produžuju noge i cijelu figuru. I ovdje je bila riječ o modelu Medusa modne kuće Versace.

Versace, Medusa '95 haljina, 3243 eura Versace, Medusa '95 haljina, 3243 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Lik Meduze – čudovišne žene iz grčke mitologije koja je ljude pretvarala u kamen – krasio je i Severinu majušnu torbicu u crnoj boji te ukrašenu chunky lancem.

Izdanje je, pak, zaokružila zlatnim nakitom – upečatljivim parom naušnica te nekolicinom narukvica.

Versacem, Medusa natikače, 483 eura Versacem, Medusa natikače, 483 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na dodjelu nagrada došla je u društvu mame Ane koja se također odlučila za nepogrešivu klasiku – crne hlače i bluzu iskombinirane sa srebrnim ogrtačem. Svojoj majci uputila je i dirljivu posvetu tijekom primanja nagrade za pjevačicu godine.

Severina Vučković na Zlatnom studiju 2024. godine - 2 Severina je na dodjelu došla u društvu mame Ane (Foto: Vedran Peteh/Cropix)

Vučković, Severina Vučković: Kupaći kostim u kojem nije dobro ostati predugo na suncu Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima Eres, trikini Isabel, 595 eura - 3 Eres, trikini Isabel, 595 eura - 2 +0 Eres, trikini Isabel, 595 eura - 1

Maksi haljina savršena za odmor koja Severini tako dobro stoji Severina Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 3 Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 2 +0 Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju